Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492
Назва: | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію |
Інші назви: | Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride |
Автори: | Скульська, І. В. Цісарик, О. Й. Skulska, I. V. Tsisaryk, O. Y. |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Скульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Skulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.354.8 |
Діапазон сторінок: | 143-144 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.pdf | 348,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.djvu | 26,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144__COVER.png | 520,79 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.