Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492

Tytuł: Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію
Inne tytuły: Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride
Authors: Скульська, І. В.
Цісарик, О. Й.
Skulska, I. V.
Tsisaryk, O. Y.
Akcesoria: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Cytat: Скульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Skulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.354.8
Zakres stron: 143-144
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi