Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492
Título : | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію |
Otros títulos : | Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride |
Autor : | Скульська, І. В. Цісарик, О. Й. Skulska, I. V. Tsisaryk, O. Y. |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Скульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Skulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Fecha de publicación : | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-dic-2015 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.354.8 |
Page range: | 143-144 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.pdf | 348,11 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.djvu | 26,77 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144__COVER.png | 520,79 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.