กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492

ชื่อเรื่อง: Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride
ผู้แต่ง: Скульська, І. В.
Цісарик, О. Й.
Skulska, I. V.
Tsisaryk, O. Y.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Скульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Skulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.354.8
Page range: 143-144
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.pdf348,11 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.djvu26,77 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144__COVER.png520,79 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น