このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492
タイトル: | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію |
その他のタイトル: | Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride |
著者: | Скульська, І. В. Цісарик, О. Й. Skulska, I. V. Tsisaryk, O. Y. |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Скульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Skulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
発行日: | 8-10月-2015 |
Date of entry: | 21-12月-2015 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.354.8 |
Page range: | 143-144 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.pdf | 348,11 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144.djvu | 26,77 kB | DjVu | 見る/開く | |
FSI_2015_Skulska_I_V-Digestibility_of_proteins_143-144__COVER.png | 520,79 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。