Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482
Title: | Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов |
Other Titles: | Research into reologic properties of lowlactose sour milk products |
Authors: | Shulyak, Tatyana Hushcha, Natalia Kopanets, Natalia Tishkivich, Victoria Шуляк, Татьяна Гуща, Наталья Копанец, Наталья Тишкевич, Виктория |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов / Татьяна Шуляк, Наталья Гуща, Наталья Копанец, Виктория Тишкевич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 126-127. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Shulyak T., Hushcha N., Kopanets N., Tishkivich V. (2015) Issledovanie reolohicheskikh svoistv nizkolaktoznykh kislomolochnykh produktov [Research into reologic properties of lowlactose sour milk products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 126-127 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-okt-2015 |
Date of entry: | 21-dec-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.146 |
Page range: | 126-127 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shulyak_T-Research_into_reologic_126-127.pdf | 350,08 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Shulyak_T-Research_into_reologic_126-127.djvu | 29,91 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Shulyak_T-Research_into_reologic_126-127__COVER.png | 554,83 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!