Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482

Tytuł: Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов
Inne tytuły: Research into reologic properties of lowlactose sour milk products
Authors: Shulyak, Tatyana
Hushcha, Natalia
Kopanets, Natalia
Tishkivich, Victoria
Шуляк, Татьяна
Гуща, Наталья
Копанец, Наталья
Тишкевич, Виктория
Akcesoria: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Cytat: Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов / Татьяна Шуляк, Наталья Гуща, Наталья Копанец, Виктория Тишкевич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 126-127. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Shulyak T., Hushcha N., Kopanets N., Tishkivich V. (2015) Issledovanie reolohicheskikh svoistv nizkolaktoznykh kislomolochnykh produktov [Research into reologic properties of lowlactose sour milk products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 126-127 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.146
Zakres stron: 126-127
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi