Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482

Title: Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов
Other Titles: Research into reologic properties of lowlactose sour milk products
Authors: Shulyak, Tatyana
Hushcha, Natalia
Kopanets, Natalia
Tishkivich, Victoria
Шуляк, Татьяна
Гуща, Наталья
Копанец, Наталья
Тишкевич, Виктория
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов / Татьяна Шуляк, Наталья Гуща, Наталья Копанец, Виктория Тишкевич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 126-127. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Shulyak T., Hushcha N., Kopanets N., Tishkivich V. (2015) Issledovanie reolohicheskikh svoistv nizkolaktoznykh kislomolochnykh produktov [Research into reologic properties of lowlactose sour milk products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 126-127 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Okt-2015
Date of entry: 21-Des-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.146
Page range: 126-127
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.