กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691
ชื่อเรื่อง: | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ |
ผู้แต่ง: | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с. |
วันที่เผยแพร่: | 2009 |
Date of entry: | 7-มิถ-2012 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
คำสำคัญ: | 8.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів 7.091706 Проектування підприємств галузі |
บทคัดย่อ: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою
дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів
спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та
переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання,
консервування та переробки плодів і овочів” Мета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що висуваються до виконання курсового проекту передбачені в кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів -технологів. Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного профілю. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691 |
Content type: | Learning Object |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Metod_vkazivky_do_kursovogo_z_dyscypliny_Innovacijni_tehnologii_galuzi__2009.pdf | 893,17 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
Metod_vkazivky_do_kursovogo_z_dyscypliny_Innovacijni_tehnologii_galuzi_2009__COVER.png | 33,99 kB | image/png | ดู/เปิด | |
Metod_vkazivky_do_kursovogo_z_dyscypliny_Innovacijni_tehnologii_galuzi_2009.djvu | 565,99 kB | DjVu | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ