Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691

Pealkiri: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“
Autor: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с.
Ilmumisaasta: 2009
Date of entry: 7-juu-2012
Kirjastaja: ТНТУ ім. І.Пулюя
Märksõnad: 8.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
7.091706
Проектування підприємств галузі
Kokkuvõte: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
Мета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що висуваються до виконання курсового проекту передбачені в кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів -технологів. Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного профілю.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691
Content type: Learning Object
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid