Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691
Titre: | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ |
Auteur(s): | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с. |
Date de publication: | 2009 |
Date of entry: | 7-jui-2012 |
Editeur: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Mots-clés: | 8.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів 7.091706 Проектування підприємств галузі |
Résumé: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою
дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів
спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та
переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання,
консервування та переробки плодів і овочів” Мета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що висуваються до виконання курсового проекту передбачені в кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів -технологів. Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного профілю. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691 |
Content type: | Learning Object |
Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Metod_vkazivky_do_kursovogo_z_dyscypliny_Innovacijni_tehnologii_galuzi__2009.pdf | 893,17 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
Metod_vkazivky_do_kursovogo_z_dyscypliny_Innovacijni_tehnologii_galuzi_2009__COVER.png | 33,99 kB | image/png | Voir/Ouvrir | |
Metod_vkazivky_do_kursovogo_z_dyscypliny_Innovacijni_tehnologii_galuzi_2009.djvu | 565,99 kB | DjVu | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration