Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельнічук, Оксана Євстахівнаuk
dc.contributor.authorГащук, Олександра Ізидорівнаuk
dc.contributor.authorСельський, Володимир Романовичuk
dc.date.accessioned2012-06-07T12:19:00Z-
dc.date.available2012-06-07T12:19:00Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691-
dc.description.abstractМетодичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”uk
dc.description.abstractМета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що висуваються до виконання курсового проекту передбачені в кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів -технологів. Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного профілю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУ ім. І.Пулюяuk
dc.subject8.091706uk
dc.subjectТехнологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subject7.091706uk
dc.subjectПроектування підприємств галузіuk
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“uk
dc.typeLearning Objectuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора