Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельнічук, Оксана Євстахівна | uk |
dc.contributor.author | Гащук, Олександра Ізидорівна | uk |
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | uk |
dc.date.accessioned | 2012-06-07T12:19:00Z | - |
dc.date.available | 2012-06-07T12:19:00Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” | uk |
dc.description.abstract | Мета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що висуваються до виконання курсового проекту передбачені в кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів -технологів. Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного профілю. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | uk |
dc.subject | 8.091706 | uk |
dc.subject | Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | 7.091706 | uk |
dc.subject | Проектування підприємств галузі | uk |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора