Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691

Title: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“
Authors: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. – Тернопіль : ТНТУ, 2009. – 60 с.
Issue Date: 2009
Date of entry: 7-Jun-2012
Publisher: ТНТУ ім. І.Пулюя
Keywords: 8.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
7.091706
Проектування підприємств галузі
Abstract: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни „Проектування підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”і 8.091706 „Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
Мета курсового проекту – закріплення теоретичних знаннь та набуття практичних вмінь і навиків в обгрунтуванні оптимального вибору технологічних схем та підборі обладнання, яке забезпечить виробництво запропонованої групи консервів; вимоги, що висуваються до виконання курсового проекту передбачені в кваліфікаційній характеристиці по підготовці майбутніх інженерів -технологів. Знання, одержані спеціалістами і магістрами допоможуть у вирішенні важливих завдань, що стоять перед підприємствами консервної промисловості в ринкових умовах і будуть широко використовуватись при виконанні наукової роботи і в практичної діяльності на підприємствах та учбових закладах відповідного профілю.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1691
Content type: Learning Object
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools