Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 10 (час пошуку: 0.007 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Laboratory Instructions
чер-2020
29-чер-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructions
2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології
Вічко, Олена Іванівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Laboratory Instructions
2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання.
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Юкало, Володимир Глібович
Methodical recommendations
жов-2020
13-чер-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»
Вічко, Олена Іванівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructions
чер-2020
29-чер-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructions
2021
13-чер-2021
Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations
2021
17-лис-2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2022
26-гру-2022
Практика
Назарко, Ірина Степанівна
;
Бейко, Людмила Анатоліївна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Сельський, Володимир Романович
Methodical recommendations
2022
27-чер-2022
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
2022
7-чер-2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Розкриття
за авторами
6
Сторож, Людмила Анатоліївна
4
Назарко, Ірина Степанівна
3
Дацишин, Катерина Євгенівна
3
Крупа, Ольга Миколаївна
2
Вічко, Олена Іванівна
2
Покотило, Олег Степанович
2
Юкало, Володимир Глібович
1
Бейко, Людмила Анатоліївна
1
Карпик, Галина Вікторівна
1
Лісовська, Тетяна Олегівна
1
Сельський, Володимир Романович
за темами
2
нутрієнти
2
харчова хімія
2
харчові добавки
1
загальна хімія
1
неорганічна хімія
1
Практика, ознайомча, навчальна, т...
за датою випуску
3
2022
2
2021
5
2020
за типом вмісту
5
Laboratory Instructions
4
Methodical recommendations
за мовами
8
uk