Skip navigation
Página principal
Percorrer:
Comunidades
& Colecções
Browse Items by:
Data de publicação
Autor
Título
Assunto
UDC
Data de depósito
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Ajuda
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Entrar:
Área Pessoal
Serviço de alertas
Editar conta
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Percorrer por assunto dough
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar resultados 3-12 de 22.
< anterior
próximo >
Tipo
Data
Date of entry
Título
Autor(es)
Article
31-Out-2019
13-Mai-2020
Peculiarities of heat exchange in dough under the rotating rollers action
Стадник, Ігор Ярославович
;
Лясота, Оксана Михайлівна
;
Піддубний, Володимир Антонович
;
Корець, Лідія
;
Stadnik, Igor
;
Lyasota, Oksana
;
Poddubny, Volodymyr
;
Korets, Lidiya
Article
24-Abr-2014
27-Fev-2016
Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300
Хом’як, О.
;
Khomiak, O.
Master Thesis
2021
28-Dez-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2022
7-Jan-2023
Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва
Шкоропад, Назар Юрійович
;
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis
Dez-2023
17-Jan-2024
Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Свента, Наталія Миколаївна
;
Sventa, Nataliia
Master Thesis
Dez-2020
29-Dez-2020
Модернізація макаронного преса марки АМВ-100 з дослідженням процесу пресування тіста
Гладій, Володимир Павлович
;
Gladii, Volodymyr
Master Thesis
Dez-2020
29-Dez-2020
Модернізація машини для формування пряників марки ФПЛ1 із дослідженням роботи відсадочної головки
Смольчук, Іван Володимирович
;
Smolchuk, Ivan
Master Thesis
Dez-2023
23-Jan-2024
Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200
Тримбашевський, Микола Анатолійович
;
Trymbashevskyi, Mykola
Master Thesis
Dez-2020
28-Dez-2020
Модернізація тістомісильної машини Diosna 240Е з дослідженням роботи розвантажувального вузла
Дубовий, Руслан Ігорович
;
Dubovyi, Ruslan Igorovych
Article
25-Abr-2017
26-Jul-2017
Особливості процесу розстоювання тістових заготовок
Явний, А.
;
Yavnyy, A.