Percorrer por assunto dough

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 3-12 de 22. < anterior   próximo >
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Article31-Out-201913-Mai-2020Peculiarities of heat exchange in dough under the rotating rollers actionСтадник, Ігор Ярославович; Лясота, Оксана Михайлівна; Піддубний, Володимир Антонович; Корець, Лідія; Stadnik, Igor; Lyasota, Oksana; Poddubny, Volodymyr; Korets, Lidiya
Article24-Abr-201427-Fev-2016Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300Хом’як, О.; Khomiak, O.
Master Thesis202128-Dez-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis20227-Jan-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master ThesisDez-202317-Jan-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master ThesisDez-202029-Dez-2020Модернізація макаронного преса марки АМВ-100 з дослідженням процесу пресування тістаГладій, Володимир Павлович; Gladii, Volodymyr
Master ThesisDez-202029-Dez-2020Модернізація машини для формування пряників марки ФПЛ1 із дослідженням роботи відсадочної головкиСмольчук, Іван Володимирович; Smolchuk, Ivan
Master ThesisDez-202323-Jan-2024Модернізація місильного органу тістомісильної машини марки МТ-200Тримбашевський, Микола Анатолійович; Trymbashevskyi, Mykola
Master ThesisDez-202028-Dez-2020Модернізація тістомісильної машини Diosna 240Е з дослідженням роботи розвантажувального вузлаДубовий, Руслан Ігорович; Dubovyi, Ruslan Igorovych
Article25-Abr-201726-Jul-2017Особливості процесу розстоювання тістових заготовокЯвний, А.; Yavnyy, A.