Перегляд зібрання за групою - Видання, що містить Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 74  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Effects Of Adding Cow Milk To Curd On Microbes and Peptides, and their Effects on Gut Microbiota; Short Chain Fatty Acids and Peptides. A Double Blind, Randomized, Placebo controlled ComparisonSingh, R. B.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Food consumption pattern and risk of mortality due to non-communicable diseasesSingh, R. B.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Modification of the fluorimetric method of determination of vitamin E (α-Tocopherol)Andrusyshyna, I. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Антиоксидантні властивості гумінових кислотЯремкевич, О. С.; Семенюк, І. В.; Карпенко, О. В.; Лубенець, В. І.; Yaremkevych, O S.; Semenuk, I. V.; Karpenko, O. V.; Lubenets, V. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coliТруханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Біоактивні фосфопептиди з β-казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Біологічно активні добавки з водоростейЧвалюк, Г. В.; Грубінко, В. В.; Chvaliuk, H. V.; Hrubinko, V. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Видавнича сторінка-
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаюЮсіна, Г. Л.; Бородіна, Я. О.; Чекой, К. В.; Yusina, G.; Borodina, Yanina; Chekoi, Karyna
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіантіХолмовой, Ю. П.; Лобанов, Г. Г.; Жигадло, Є. В.; Kholmovoi, Yu. P.; Lobanov, G. G.; Gigadlo, E. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання добавок у сучасних молочних продуктахНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості УкраїниЛялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Воднева вода як оздоровчий і харчовий продуктПлавуцький, Т. Р.; Покотило, Олег Степанович; Plavutsky, T. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловостіКоновалова, С. О.; Бегайдарова, С. Ю.; Konovalova, S. O.; Bega`darova, S. Yu.