Результати від 1 до 20 із 43
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 4-жов-2022 | 15-лют-2023 | Dynamics of interaction of components during mixing | Стадник, Ігор Ярославович; Піддубний, Володимир Антонович; Чагайда, Андрій Олегович; Федорів, Віктор Михайлович; Stadnyk, Ihor; Piddubnyy, Volodymyr; Chagaida, Andrii; Fedoriv, Viktor |
Article | 19-чер-2024 | 23-лип-2024 | Influence of roll crushing of plant material on the consumer characteristics of «Ukrainske» biscuits | Стадник, Ігор Ярославович; Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Ростислав; Сабадош, Ганна; Stadnyk, Ihor; Kravchenyuk, Christina; Kravchenyuk, Rostyslav; Sabadosh, Anna |
Article | 22-гру-2020 | 1-кві-2021 | Methods of calculation of the power for dough kneading with the use of blade-free working part | Стадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Пилипець, Михайло Ількович; Піддубний, Володимир; Коломієць, Олена; Stadnik, Igor; Pylypets, Oksana; Pylypets, Mykhailo; Poddubny, Volodymyr; Kolomiiets, Olena |
Article | 21-бер-2023 | 5-лип-2023 | Peculiarities of heat exchange in dough under rotary rollers action | Піддубний, Володимир Антонович; Каганець-Гаврилко, Людмила Петрівна; Федорів, Віктор Михайлович; Сенчишин, Віктор Степанович; Стадник, Ігор Ярославович; Piddubnyy, Volodymyr; Kahanets-Havrylko, Lyudmila; Fedoriv, Viktor; Senchishin, Viktor; Stadnyk, Ihor |
Article | 31-жов-2019 | 13-тра-2020 | Peculiarities of heat exchange in dough under the rotating rollers action | Стадник, Ігор Ярославович; Лясота, Оксана Михайлівна; Піддубний, Володимир Антонович; Корець, Лідія; Stadnik, Igor; Lyasota, Oksana; Poddubny, Volodymyr; Korets, Lidiya |
Article | 19-кві-2022 | 23-гру-2022 | Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flour | Краєвська, Світлана Петрівна; Піддубний, Володимир Антонович; Форостяна, Нінель Петрівна; Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія Юрівна; Krayevska, Svitlana; Piddubnyi, Volodymyr; Forostyana, Ninel; Stadnyk, Igor; Pankiv, Yuliya |
Article | 12-кві-2021 | 18-лют-2022 | THE EFFECT OF DRY DEMINERALIZED WHEY (DDW) AND COCONUT OIL ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LEGUME BUTTER | Стадник, Ігор Ярославович; Балабан, Степан Миколайович |
Other | 25-жов-2011 | 24-вер-2014 | Безлопатева тістомісильна машина | Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovenko, Oleksii Tymofiiovych; Stadnyk, Ihor Yaroslavovych; Лисовенко, Алексей Тимофеевич; Стадник, Игорь Ярославович |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення | Лісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Вплив додаткових компонентів на процес бродіння опар | Стадник, Ігор Ярославович; Василишин, Л. В.; Сташевський, С. В.; Stadnyk, I. Ya.; Basulushen, L. B.; Stachevskiy, S. B. |
Conference Abstract | 29-вер-2022 | 25-жов-2022 | Вплив конструкції формувальних валків на течію середовища при розкачуванні і нагнітанні | Деркач, А. В.; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, A. V.; Stadnyk, I. Ya. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста | Харчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y. |
Patent | 3-тра-2023 | 18-лис-2023 | Газова тунельна піч | Балабан, Степан Миколайович; Стадник, Ігор Ярославович; Каспрук, Володимир Богданович; Деркач, Андрій Васильович |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузі | Деркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Дослідження валкового нагнітання тіста | Деркач, Андрій Васильович; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andrii; Stadnuk, Ihor |
Article | 22-лют-2023 | 11-лис-2023 | Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі | Стадник, Ігор Ярославович; Піддубний, Володимир Антонович; Балабан, Степан Миколайович; Каспрук, Володимир Богданович; Деркач, Андрій Васильович |
Article | 27-гру-2018 | 23-гру-2018 | Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування | Стадник, Ігор Ярославович; Федак, Сергій Ігнатович; Пащенко, Б.С.; Ткачук, Н.А. |
Methodical recommendations | 2021 | 9-чер-2021 | Методичні вказівки до виконання практичної роботи з курсу «Техноекологія та цивільна безпека» за темою «Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об’єктах з викидом (виливом) небезпечних хімічних речовин» для студентів усіх напрямків і форм навчання | Зварич, Наталя Миколаївна; Стадник, Ігор Ярославович |
Methodical recommendations | 2021 | 9-чер-2021 | Методичні вказівки до виконання практичної роботи з курсу «Техноекологія та цивільна безпека» за темою «Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об’єктах з викидом (виливом) небезпечних хімічних речовин» для студентів усіх напрямків і форм навчання | Зварич, Наталя Миколаївна; Стадник, Ігор Ярославович |