Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356| Назва: | Інноваційні методи оцінки безпечності харчових продуктів |
| Автори: | Артеменко, Людмила Борисівна |
| Приналежність: | ТНТУ, кафедра економіки та фінансів. |
| Бібліографічний опис: | Артеменко Л. Б Інноваційні методи оцінки безпечності харчових продуктів / Артеменко Людмила Борисівна // Матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“: зб. тез доповідей, 27 листопада 2025 року. — Т. : ТНТУ, 2025. — С. 114–115. |
| Конференція/захід: | XV Міжнародної науково-практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах |
| Дата публікації: | 17-лис-2025 |
| Дата внесення: | 7-гру-2025 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. |
| УДК: | УДК 338.439 |
| Теми: | безпечність харчових продуктів харчова промисловість |
| Діапазон сторінок: | 114-115 |
| Короткий огляд (реферат): | Розглядаються проблеми усунення безпекового компоненту ринку продовольства, акцентується увага впровадженні технологічних досягнень. |
| Опис: | Із позицій результативного вирішення даного питання подаються найбільш вагомі технології і підходи, які спроможні стати потужним інструментом у побудові стійкого та здорового харчового середовища: |
| Зміст: | У висновку, пропонуються пріоритетні стратегічні імпульси вдосконалення системи контролю якості харчових продуктів, а саме: збільшення кількості сертифікованих підприємств, мобільних лабораторій для проведення досліджень та сучасних методів експрес-діагностики. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356 |
| Перелік літератури: | Тіньовий фальсифікат: як підробки знищують українську економіку і здоров’я людей
06.10.2025. URL: https://fact-news.com.ua/tinoviy-falsifikat-yak-pidrobki-znischuyut-
ukrainsku-ekonomiku-i-zdorov-ya-lyudey Солдаткін О. У майбутньому біосенсори будуть незамінними в усіх сферах життя. Бути долученим до процесу їхньої розробки – велика наукова удача! 20.04.2023. URL: https://nrfu.org.ua/news/u-majbutnomu-biosensory-budut-nezaminnymy-v-usih- sferah-zhyttya-buty-doluchenym-do-proczesu-yihnoyi-rozrobky-velyka-naukova-udacha/ |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези (25к).pdf | 420,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора