Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Артеменко, Людмила | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-07T10:25:55Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-07T10:25:55Z | - |
| dc.date.issued | 2025-11-17 | - |
| dc.identifier.citation | Акцентовано увагу на систематизації та змістовному наповненню комплексних запобіжних заходів та важелів впливу щодо гарантій здорової харчової індустрії. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356 | - |
| dc.description | Із позицій результативного вирішення даного питання подаються найбільш вагомі технології і підходи, які спроможні стати потужним інструментом у побудові стійкого та здорового харчового середовища: | uk_UA |
| dc.description.abstract | Розглядаються проблеми усунення безпекового компоненту ринку продовольства, акцентується увага впровадженні технологічних досягнень. | uk_UA |
| dc.description.tableofcontents | У висновку, пропонуються пріоритетні стратегічні імпульси вдосконалення системи контролю якості харчових продуктів, а саме: збільшення кількості сертифікованих підприємств, мобільних лабораторій для проведення досліджень та сучасних методів експрес-діагностики. | uk_UA |
| dc.format.extent | С. 114-115 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk_UA |
| dc.relation.ispartofseries | спеціальність 08.00.04 — „Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)“; | - |
| dc.relation.uri | URL: https://fact-news.com.ua/tinoviy-falsifikat-yak-pidrobki-znischuyut-ukrainsku-ekonomiku-i-zdorov-ya-lyudeyhttps://nrfu.org.ua/news/u-majbutnomu-biosensory-budut-nezaminnymy-v-usih-sferah-zhyttya-buty-doluchenym-do-proczesu-yihnoyi-rozrobky-velyka-naukova-udacha/ | uk_UA |
| dc.subject | безпечність харчових продуктів, харчова промисловість | uk_UA |
| dc.title | ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ОЦІНКИ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. | uk_UA |
| dc.subject.udc | УДК 338.439 | uk_UA |
| dc.relation.references | 1. Тіньовий фальсифікат: як підробки знищують українську економіку і здоров’я людей.2. Солдаткін О. У майбутньому біосенсори будуть незамінними в усіх сферах життя. Бути долученим до процесу їхньої розробки – велика наукова удача! | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | ТНТУ, кафедра економіки та фінансів. | uk_UA |
| dc.citation.conference | XV Міжнародної науково-практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах | - |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| dc.identifier.citation2015 | 1. Тіньовий фальсифікат: як підробки знищують українську економіку і здоров’я людей 06.10.2025.2. Солдаткін О. У майбутньому біосенсори будуть незамінними в усіх сферах життя. Бути долученим до процесу їхньої розробки – велика наукова удача! 20.04.2023. | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези (25к).pdf | 420,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.