Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356
Başlık: ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ОЦІНКИ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Yazarlar: Артеменко, Людмила
Affiliation: ТНТУ, кафедра економіки та фінансів.
Bibliographic description (Ukraine): Акцентовано увагу на систематизації та змістовному наповненню комплексних запобіжних заходів та важелів впливу щодо гарантій здорової харчової індустрії.
Bibliographic reference (2015): 1. Тіньовий фальсифікат: як підробки знищують українську економіку і здоров’я людей 06.10.2025.2. Солдаткін О. У майбутньому біосенсори будуть незамінними в усіх сферах життя. Бути долученим до процесу їхньої розробки – велика наукова удача! 20.04.2023.
Conference/Event: XV Міжнародної науково-практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах
Yayın Tarihi: 17-Kas-2025
Date of entry: 7-Ara-2025
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль : ФОП Паляниця В.А.
UDC: УДК 338.439
Anahtar kelimeler: безпечність харчових продуктів, харчова промисловість
Page range: С. 114-115
Seri/Rapor No:: спеціальність 08.00.04 — „Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)“;
Özet: Розглядаються проблеми усунення безпекового компоненту ринку продовольства, акцентується увага впровадженні технологічних досягнень.
Açıklama: Із позицій результативного вирішення даного питання подаються найбільш вагомі технології і підходи, які спроможні стати потужним інструментом у побудові стійкого та здорового харчового середовища:
Content: У висновку, пропонуються пріоритетні стратегічні імпульси вдосконалення системи контролю якості харчових продуктів, а саме: збільшення кількості сертифікованих підприємств, мобільних лабораторій для проведення досліджень та сучасних методів експрес-діагностики.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356
URL for reference material: URL: https://fact-news.com.ua/tinoviy-falsifikat-yak-pidrobki-znischuyut-ukrainsku-ekonomiku-i-zdorov-ya-lyudeyhttps://nrfu.org.ua/news/u-majbutnomu-biosensory-budut-nezaminnymy-v-usih-sferah-zhyttya-buty-doluchenym-do-proczesu-yihnoyi-rozrobky-velyka-naukova-udacha/
References (Ukraine): 1. Тіньовий фальсифікат: як підробки знищують українську економіку і здоров’я людей.2. Солдаткін О. У майбутньому біосенсори будуть незамінними в усіх сферах життя. Бути долученим до процесу їхньої розробки – велика наукова удача!
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Тези (25к).pdf420,92 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.