Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356
Назва: ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ОЦІНКИ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Автори: Артеменко, Людмила
Приналежність: ТНТУ, кафедра економіки та фінансів.
Бібліографічний опис: Акцентовано увагу на систематизації та змістовному наповненню комплексних запобіжних заходів та важелів впливу щодо гарантій здорової харчової індустрії.
Бібліографічне посилання: 1. Тіньовий фальсифікат: як підробки знищують українську економіку і здоров’я людей 06.10.2025.2. Солдаткін О. У майбутньому біосенсори будуть незамінними в усіх сферах життя. Бути долученим до процесу їхньої розробки – велика наукова удача! 20.04.2023.
Конференція/захід: XV Міжнародної науково-практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах
Дата публікації: 17-лис-2025
Дата внесення: 7-гру-2025
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль : ФОП Паляниця В.А.
УДК: УДК 338.439
Теми: безпечність харчових продуктів, харчова промисловість
Діапазон сторінок: С. 114-115
Серія/номер: спеціальність 08.00.04 — „Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)“;
Короткий огляд (реферат): Розглядаються проблеми усунення безпекового компоненту ринку продовольства, акцентується увага впровадженні технологічних досягнень.
Опис: Із позицій результативного вирішення даного питання подаються найбільш вагомі технології і підходи, які спроможні стати потужним інструментом у побудові стійкого та здорового харчового середовища:
Зміст: У висновку, пропонуються пріоритетні стратегічні імпульси вдосконалення системи контролю якості харчових продуктів, а саме: збільшення кількості сертифікованих підприємств, мобільних лабораторій для проведення досліджень та сучасних методів експрес-діагностики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50356
URL-посилання пов’язаного матеріалу: URL: https://fact-news.com.ua/tinoviy-falsifikat-yak-pidrobki-znischuyut-ukrainsku-ekonomiku-i-zdorov-ya-lyudeyhttps://nrfu.org.ua/news/u-majbutnomu-biosensory-budut-nezaminnymy-v-usih-sferah-zhyttya-buty-doluchenym-do-proczesu-yihnoyi-rozrobky-velyka-naukova-udacha/
Перелік літератури: 1. Тіньовий фальсифікат: як підробки знищують українську економіку і здоров’я людей.2. Солдаткін О. У майбутньому біосенсори будуть незамінними в усіх сферах життя. Бути долученим до процесу їхньої розробки – велика наукова удача!
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези (25к).pdf420,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.