Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50338
Title: Проєктування підприємств молочної промисловості
Authors: Крупа, Ольга
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Крупа О. Проєктування підприємств молочної промисловості : навч. посіб. / уклад. О. Крупа. – Київ : Видавничий дім «Кондор», 2025. – 198 с.
Bibliographic reference (2015): Крупа О. Проєктування підприємств молочної промисловості : навч. посіб. / уклад. О. Крупа. Київ : Видавничий дім «Кондор», 2025. 198 с.
Issue Date: 2025
Date of entry: 3-dec-2025
Publisher: Видавничий дім «Кондор»
Country (code): UA
Place of the edition/event: Київ
UDC: 622.692.4:664.36(075.8)
BBK: К84
Keywords: проєктування,
підприємство,
молочна,
промисловість
Abstract: У навчальному посібнику наведено інформацію щодо основ проєктування підприємств молочної промисловості, охоплюючи етапи техніко-економічного обґрунтування, компонування цехів, підбору обладнання та розробки генерального плану.
Content: Вступ Тема 1. Проєктування як вид діяльності людини: завдання, мета, вимоги . Проєктування, його мета, типи проєктування Стадії і етапи проектування Види проєктних робіт: будівництво, реконструкція, технічне переоснащення Основні напрямки проектування підприємств молочної промисловості Тема 2. Вимоги до проєктної документації Нормативні документи, які використовують під час проєктування (ДСТУ, ДБН, відомчі норми) Склад і зміст проєктної документації (за ДБН А 2.2.3:2014) Види креслеників, вимоги до їх виконання Вимоги до оформлення проєктної документації (за ДСТУ Б А 2.4-4:2009) Тема 3. Характеристика молокопереробних підприємств як об’єктів проектування Склад промислового підприємства Типи молочних підприємств, їх виробнича потужність Розміщення молочних підприємств, вимоги до території Тема 4. Основні засади проектування технологічного процесу Техніко-економічне обґрунтування проектування Режими роботи молокопереробних підприємств Розрахунок виробничої потужності Порядок постачання і приймання сировини Вибір асортименту підприємств молочної промисловості Тема 5. Підбір технологічного обладнання для проектування підприємств Основні принципи вибору технологічного обладнання Норми ефективної роботи технологічного обладнання Підбір обладнання для роботи приймального відділення молокопереробного підприємства Підбір технологічного обладнання для теплового і механічного оброблення молока і молочної сировини Особливості підбору обладнання для виробничих процесів на молококонсервних, маслоробних і сироробних підприємствах Тема 6. Графіки роботи підприємств молочної промисловості Види і призначення графіків роботи молокопереробного підприємства Особливості побудови графіку технологічних процесів Графік роботи технологічного обладнання Побудова графіка організації виробничих процесів Тема 7. Принципи компонування технологічного обладнання для забезпечення виробничого процесу Рекомендації щодо розміщення технологічного обладнання у виробничих приміщеннях Особливості розміщення великогабаритного технологічного обладнання Розміщення основного технологічного обладнання Тема 8. Виробничі і допоміжні приміщення на молокопереробних підприємствах Класифікація приміщень за призначенням Основні принципи і правила розрахунку виробничих приміщень Розрахунок приміщень допоміжного і складського призначення. Розрахунок площі приймально-мийного відділення молокопереробного підприємства Санітарні вимоги до приміщень Тема 9. Компонування приміщень підприємств молочної промисловості Загальні вимоги до компонування приміщень підприємств молочної промисловості Архітектурно-будівельні рішення виробничих споруд Особливі вимоги до компонування виробничих приміщень на різних типах підприємств молочної промисловості Тема 10. Розроблення генерального плану підприємства молочної промисловості Призначення генерального плану під час проектування підприємства Зміст проектних робіт під час побудови генерального плану Роза вітрів, її призначення Вимоги до побудови генерального плану підприємств молочної промисловості Порядок розташування споруд і будівель на генеральному плані. Умовні познаки і графічні зображення елементів генеральних планів (за ДСТУ Б А.2.4-2:2009) Рекомендована література
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50338
ISBN: 978-617-8471-90-3
Copyright owner: © О.М. Крупа, 2025, ©ТНТУ, 2025, © Видавничій дім «Кондор», 2025
Content type: Handbook
Ebben a gyűjteményben:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
3.12.pdf3,12 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools