Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50239| Título: | Програма та методичні рекомендації щодо проходження фахової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти |
| Authors: | Кравченюк, Христина Юріївна Лялик, Анастасія Тарасівна Кухтин, Микола Дмитрович Юкало, Володимир Глібович Карпик, Галина Вікторівна |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Програма та методичні рекомендації щодо проходження фахової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти / уклад.: Х.Ю. Кравченюк, А.Т. Лялик, М.Д. Кухтин, В.Г. Юкало, Г.В. Карпик. Тернопіль : ТНТУ, 2025. 25 с. |
| Data de edición: | 2025 |
| Submitted date: | 2025 |
| Date of entry: | 5-Nov-2025 |
| Editor: | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Number of pages: | 25 |
| Resumo: | Програма складена з урахуванням нормативних актів, рекомендацій стейкхолдерів, методичних розробок інших закладів вищої освіти, а також матеріалів та літературних джерел, зазначених в списку використаних джерел. Розкрито зміст та програму фахової практики. Наведено основні вимоги до організації, проходження, оформлення звіту та оцінювання практики |
| Descrición: | Затверджено на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол № 1 від «28» серпня 2025 р. Схвалено та рекомендовано до друку науково-методичною комісією факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол № 1 від «29» серпня 2025 р. |
| Content: | Вступ...4 1. Мета і завдання практики...5 2. Керівництво та організація практик...7 3. Зміст практики...10 4. Основні вимоги до написання звіту...11 5. Оцінювання результатів практики...13 6. Підведення підсумків практики...14 Рекомендована література...24 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50239 |
| Copyright owner: | © Х. Ю. Кравченюк, А. Т. Лялик, М. Д. Кухтин, В. Г. Юкало, Г. В. Карпик, 2025 |
| References (Ukraine): | 1. ДСТУ 8302:2015. Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Уведено вперше; чинний від 2016-07-01]. – Київ : ДП «УкрНДНЦ», 2016. – 17 с. 2. Харчові технології. Том 1. Технологія продуктів рослинного походження: підручник / В.А. Гніцевич, М.Ф. Кравченко, Н.І. Штангеєва, Київ: Держ. торг.-екон. ун-т, 2024. 412 с. 3. Гніцевич В.А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження: навч. посібник / В.А. Гніцевич, Р.П. Никифоров, А.В. Слащева. Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2021. 267 с. 4. Технології молока і молочних продуктів: підручник/ укладач Крупа О. Тернопіль: Підручники і посібники, 2024. 777 с. 5. Технологія хлібопекарського виробництва: підручник / В.І. Дробот, К.: ПрофКнига, 2024. 516 с. 6. Технологія виробництва молока і яловичини. Практикум: навчальний посібник / В.І. Костенко. Видавництво: Кондор, 2022. 7. Технологія печива звичайного і спеціального призначення: навчальний посібник / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, А. Г. Абрамова, М. М. Петренко; за ред. А. М. Дорохович; Нац. ун-т харч. технол. Київ: Інкос, 2022. 826 с. 8. Самойчук К.О. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник / К.О. Самойчук, В.О. Олексієнко, Н.О. Паляничка., В.Ф. Ялпачик. Київ: ПрофКнига, 2021. 372. 9. Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування: навчальний посібник / В.І. Оболкіна, С.Д. Дудко, Є.Б. Сидорченко, Ю.Г. Кожанов; Нац. ун-т харч. технол. Ін-т післядипломної освіти. Київ: Інкос, 2021. 350 с. 10. Головко М.П., Власенко І.Г., Головко Т.М., Семко Т.В. Технологія м'яса та м'ясопродуктів з елементам НАССР: Навчальний посібник. Х.: Світ Книг, 2021. 438 с. 11. Бабанов І.Г., Малишев І.В., Ратушенко А.Т., Бабанова О.І. Обладнання м'ясопереробних виробництв. Експлуатація та діагностування. К: Університет «Україна», 2021. 429 с. 12. Технологія та проектування елеваторів / О.І. Шаповаленко, О.О. Євтушенко, Т.І. Янюк та ін. Херсон: ОЛДІ+, 2020. 416 с. 13. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Довідник: навч. посіб. / 2-е вид., перероб. і допов. Київ, 2019. 580 с. 14. Сухенко Ю. Г., Поліщук Г. Є., Раманаускас Р. Й., Шингарева Т. І. Технологія сиру: Підручник. 2-ге вид., перероб. і доп. / За ред. проф. Ю. Г. Сухенка. К.: Фірма «ІНКОС», 2018. 412 с. |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Aparece nas Coleccións | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Prohrama_ ta _metodychni_ rekomendatsiyi_ 2025.pdf | 821,71 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas