Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50239
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-11-05T14:35:09Z-
dc.date.available2025-11-05T14:35:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.date.submitted2025-
dc.identifier.citationПрограма та методичні рекомендації щодо проходження фахової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти / уклад.: Х.Ю. Кравченюк, А.Т. Лялик, М.Д. Кухтин, В.Г. Юкало, Г.В. Карпик. Тернопіль : ТНТУ, 2025. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50239-
dc.descriptionЗатверджено на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол № 1 від «28» серпня 2025 р. Схвалено та рекомендовано до друку науково-методичною комісією факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол № 1 від «29» серпня 2025 р.uk_UA
dc.description.abstractПрограма складена з урахуванням нормативних актів, рекомендацій стейкхолдерів, методичних розробок інших закладів вищої освіти, а також матеріалів та літературних джерел, зазначених в списку використаних джерел. Розкрито зміст та програму фахової практики. Наведено основні вимоги до організації, проходження, оформлення звіту та оцінювання практикиuk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ...4 1. Мета і завдання практики...5 2. Керівництво та організація практик...7 3. Зміст практики...10 4. Основні вимоги до написання звіту...11 5. Оцінювання результатів практики...13 6. Підведення підсумків практики...14 Рекомендована література...24uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюяuk_UA
dc.titleПрограма та методичні рекомендації щодо проходження фахової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освітиuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Х. Ю. Кравченюк, А. Т. Лялик, М. Д. Кухтин, В. Г. Юкало, Г. В. Карпик, 2025uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages25-
dc.relation.references1. ДСТУ 8302:2015. Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання / Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Уведено вперше; чинний від 2016-07-01]. – Київ : ДП «УкрНДНЦ», 2016. – 17 с.uk_UA
dc.relation.references2. Харчові технології. Том 1. Технологія продуктів рослинного походження: підручник / В.А. Гніцевич, М.Ф. Кравченко, Н.І. Штангеєва, Київ: Держ. торг.-екон. ун-т, 2024. 412 с.uk_UA
dc.relation.references3. Гніцевич В.А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження: навч. посібник / В.А. Гніцевич, Р.П. Никифоров, А.В. Слащева. Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2021. 267 с.uk_UA
dc.relation.references4. Технології молока і молочних продуктів: підручник/ укладач Крупа О. Тернопіль: Підручники і посібники, 2024. 777 с.uk_UA
dc.relation.references5. Технологія хлібопекарського виробництва: підручник / В.І. Дробот, К.: ПрофКнига, 2024. 516 с.uk_UA
dc.relation.references6. Технологія виробництва молока і яловичини. Практикум: навчальний посібник / В.І. Костенко. Видавництво: Кондор, 2022.uk_UA
dc.relation.references7. Технологія печива звичайного і спеціального призначення: навчальний посібник / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, А. Г. Абрамова, М. М. Петренко; за ред. А. М. Дорохович; Нац. ун-т харч. технол. Київ: Інкос, 2022. 826 с.uk_UA
dc.relation.references8. Самойчук К.О. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник / К.О. Самойчук, В.О. Олексієнко, Н.О. Паляничка., В.Ф. Ялпачик. Київ: ПрофКнига, 2021. 372.uk_UA
dc.relation.references9. Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування: навчальний посібник / В.І. Оболкіна, С.Д. Дудко, Є.Б. Сидорченко, Ю.Г. Кожанов; Нац. ун-т харч. технол. Ін-т післядипломної освіти. Київ: Інкос, 2021. 350 с.uk_UA
dc.relation.references10. Головко М.П., Власенко І.Г., Головко Т.М., Семко Т.В. Технологія м'яса та м'ясопродуктів з елементам НАССР: Навчальний посібник. Х.: Світ Книг, 2021. 438 с.uk_UA
dc.relation.references11. Бабанов І.Г., Малишев І.В., Ратушенко А.Т., Бабанова О.І. Обладнання м'ясопереробних виробництв. Експлуатація та діагностування. К: Університет «Україна», 2021. 429 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія та проектування елеваторів / О.І. Шаповаленко, О.О. Євтушенко, Т.І. Янюк та ін. Херсон: ОЛДІ+, 2020. 416 с.uk_UA
dc.relation.references13. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Довідник: навч. посіб. / 2-е вид., перероб. і допов. Київ, 2019. 580 с.uk_UA
dc.relation.references14. Сухенко Ю. Г., Поліщук Г. Є., Раманаускас Р. Й., Шингарева Т. І. Технологія сиру: Підручник. 2-ге вид., перероб. і доп. / За ред. проф. Ю. Г. Сухенка. К.: Фірма «ІНКОС», 2018. 412 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Prohrama_ ta _metodychni_ rekomendatsiyi_ 2025.pdf821,71 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları