Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50205

Název: Пристрої захисту населення від негативного впливу електромагнітного випромінювання
Další názvy: Devices for protecting the population from the negative effects of electromagnetic radiation
Autoři: Павленко, А. Р.
Pavlenko, A.
Affiliation: Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», Україна
ТОВ «Спінор Інтернешнл», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Павленко А. Р. Пристрої захисту населення від негативного впливу електромагнітного випромінювання / А. Р. Павленко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 133. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic reference (2015): Павленко А. Р. Пристрої захисту населення від негативного впливу електромагнітного випромінювання // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 133.
Bibliographic citation (APA): Pavlenko, A. (2025). Prystroi zakhystu naselennia vid nehatyvnoho vplyvu elektromahnitnoho vyprominiuvannia [Devices for protecting the population from the negative effects of electromagnetic radiation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 133. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Pavlenko A. (2025) Prystroi zakhystu naselennia vid nehatyvnoho vplyvu elektromahnitnoho vyprominiuvannia [Devices for protecting the population from the negative effects of electromagnetic radiation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 133 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Datum vydání: 25-zář-2025
Date of entry: 28-říj-2025
Nakladatel: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 66.06
Number of pages: 1
Page range: 133
Start page: 133
End page: 133
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50205
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.