Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50201

Tytuł: Новітні підходи в управлінні цивільним захистом у воєнний час
Inne tytuły: New approaches to civil defense management in wartime
Authors: Стручок, В.
Struchok, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стручок В. Новітні підходи в управлінні цивільним захистом у воєнний час / В. Стручок // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 127–128. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic reference (2015): Стручок В. Новітні підходи в управлінні цивільним захистом у воєнний час // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 127–128.
Bibliographic citation (APA): Struchok, V. (2025). Novitni pidkhody v upravlinni tsyvilnym zakhystom u voiennyi chas [New approaches to civil defense management in wartime]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 127-128. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Struchok V. (2025) Novitni pidkhody v upravlinni tsyvilnym zakhystom u voiennyi chas [New approaches to civil defense management in wartime]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 127-128 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 621.039
Strony: 2
Zakres stron: 127-128
Główna strona: 127
Strona końcowa: 128
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50201
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/5403-17#Text
Wykaz piśmiennictwa: 1. Кодекс цивільного захисту України 2012, №5403-VІ (2012). Отримано з https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/5403-17#Text.
References: 1. Kodeks tsyvilnoho zakhystu Ukrainy 2012, No 5403-VI (2012). Otrymano z https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/5403-17#Text.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi