Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50190

Titre: Проблема нітратів у молоці
Autre(s) titre(s): The problem of nitrate in milk
Auteur(s): Лайтер, Я.
Лайтер-Москалюк, С.
Кухтин, М.
Laiter, Ya.
Laiter-Moskaliuk, S.
Kukhtyn, M.
Affiliation: Подільський державний університет, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лайтер Я. Проблема нітратів у молоці / Я. Лайтер, С. Лайтер-Москалюк, М. Кухтин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 111. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Лайтер Я., Кухтин М. Проблема нітратів у молоці // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 111.
Bibliographic citation (APA): Laiter, Ya., Laiter-Moskaliuk, S., & Kukhtyn, M. (2025). Problema nitrativ u molotsi [The problem of nitrate in milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 111. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Laiter Ya., Laiter-Moskaliuk S., Kukhtyn M. (2025) Problema nitrativ u molotsi [The problem of nitrate in milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 111 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Date de publication: 25-sep-2025
Date of entry: 28-oct-2025
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 111
Start page: 111
End page: 111
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50190
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanуi, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).
2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Monitoring the content of nitrates in vegetables and the influence of the pickling technology on the denitrification process. EUREKA: Life Sciences, (1), 3-10.
3. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45.
References (International): 1. Kukhtyn, M., Salata, V., Horiuk, Y., Kovalenko, V., Ulko, L., Prosyanui, S., ... & Kornienko, L. (2021). The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 15(1).
2. Kukhtyn, M., Horiuk, Y., Yaroshenko, T., Laiter-Moskaliuk, S., Levytska, V., & Reshetnyk, A. (2018). Monitoring the content of nitrates in vegetables and the influence of the pickling technology on the denitrification process. EUREKA: Life Sciences, (1), 3-10.
3. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ICFSI_2025_Laiter_Ya-The_problem_of_nitrate_in_milk_111.pdf275,23 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
ICFSI_2025_Laiter_Ya-The_problem_of_nitrate_in_milk_111__COVER.png455,56 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.