Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50185
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мокієнко, А. В. | |
| dc.contributor.author | Mokienko, A. V. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Мокієнко А. В. Діоксид хлору як засіб забезпечення безпечності та якості свіжих овочів та фруктів / А. В. Мокієнко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 101–103. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50185 | - |
| dc.format.extent | 101-103 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Діоксид хлору як засіб забезпечення безпечності та якості свіжих овочів та фруктів | |
| dc.title.alternative | Chlorine dioxide as a means of ensuring the safety and quality of fresh vegetables and fruits | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 3 | |
| dc.subject.udc | 546.134 | |
| dc.subject.udc | 628.16 | |
| dc.relation.references | 1. Петренко Н.Ф., Мокієнко А.В. Діоксид хлору: застосування у технологіях водопідготовки. Одеса. «Optimum». 2005. 486 с. (рос. мовою). | |
| dc.relation.references | 2. Мокієнко А.В. Діоксид хлору: застосування у технологіях водопідготовки. 2-е вид. перероб. і доп. Одеса : «Фенікс», 2021. 336 с. (рос. мовою). | |
| dc.relation.references | 3. FDA (2008). Guidance for industry: guide to minimize microbial food safety hazards for fresh fruits and vegetables. Silver Spring: FDA. | |
| dc.relation.references | 4. Praeger U., Herppich W. B., Hassenberg K. (2018). Aqueous chlorine dioxide treatment of horticultural produce: Effects on microbial safety and produce quality-A review. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 58 318–333. 10.1080/10408398.2016.1169157 | |
| dc.relation.references | 5. Sun X., Baldwin E., Bai J. (2019). Applications of gaseous chlorine dioxide on postharvest handling and storage of fruits and vegetables – A review. Food Control 95 18–26. 10.1016/j.foodcont.2018.07.044 | |
| dc.relation.references | 6. Siva Kumar Malka, Me-Hea Park. Fresh Produce Safety and Quality: Chlorine Dioxide’s Role. Front Plant Sci. (2022). 11;12:775629. doi: 10.3389/fpls.2021.775629 | |
| dc.relation.references | 7. Chumyam A., Shank L., Uthaibutra J., Saengnil K. (2016). Effects of chlorine dioxide on mitochondrial energy levels and redox status of ‘Daw’ longan pericarp during storage. Postharv. Biol. Technol. 116 26–35. 10.1016/j.postharvbio.2016.01.002 8. Islam M. Z., Mahmuda A. M., Jong M. P., Il-Seop K., Ho-Min K. (2017). Chlorine dioxide gas retain postharvest quality and shelf life of tomato during modified atmosphere packaging storage. AGRIVITA J. Agricult. Sci. 39 10.17503/agrivita.v39i3.1454 | |
| dc.relation.references | 8. Yoon J. H., Lee S. Y. (2018). Review: Comparison of the Effectiveness of Decontaminating Strategies for Fresh Fruits and Vegetables and Related Limitations. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 58 3189–3208. 10.1080/10408398.2017.1354813 | |
| dc.relation.referencesen | 1. Petrenko N.F., Mokiienko A.V. Dioksyd khloru: zastosuvannia u tekhnolohiiakh vodopidhotovky. Odesa. "Optimum". 2005. 486 p. (ros. movoiu). | |
| dc.relation.referencesen | 2. Mokiienko A.V. Dioksyd khloru: zastosuvannia u tekhnolohiiakh vodopidhotovky. 2-e vyd. pererob. i dop. Odesa : "Feniks", 2021. 336 p. (ros. movoiu). | |
| dc.relation.referencesen | 3. FDA (2008). Guidance for industry: guide to minimize microbial food safety hazards for fresh fruits and vegetables. Silver Spring: FDA. | |
| dc.relation.referencesen | 4. Praeger U., Herppich W. B., Hassenberg K. (2018). Aqueous chlorine dioxide treatment of horticultural produce: Effects on microbial safety and produce quality-A review. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 58 318–333. 10.1080/10408398.2016.1169157 | |
| dc.relation.referencesen | 5. Sun X., Baldwin E., Bai J. (2019). Applications of gaseous chlorine dioxide on postharvest handling and storage of fruits and vegetables – A review. Food Control 95 18–26. 10.1016/j.foodcont.2018.07.044 | |
| dc.relation.referencesen | 6. Siva Kumar Malka, Me-Hea Park. Fresh Produce Safety and Quality: Chlorine Dioxide’s Role. Front Plant Sci. (2022). 11;12:775629. doi: 10.3389/fpls.2021.775629 | |
| dc.relation.referencesen | 7. Chumyam A., Shank L., Uthaibutra J., Saengnil K. (2016). Effects of chlorine dioxide on mitochondrial energy levels and redox status of ‘Daw’ longan pericarp during storage. Postharv. Biol. Technol. 116 26–35. 10.1016/j.postharvbio.2016.01.002 8. Islam M. Z., Mahmuda A. M., Jong M. P., Il-Seop K., Ho-Min K. (2017). Chlorine dioxide gas retain postharvest quality and shelf life of tomato during modified atmosphere packaging storage. AGRIVITA J. Agricult. Sci. 39 10.17503/agrivita.v39i3.1454 | |
| dc.relation.referencesen | 8. Yoon J. H., Lee S. Y. (2018). Review: Comparison of the Effectiveness of Decontaminating Strategies for Fresh Fruits and Vegetables and Related Limitations. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 58 3189–3208. 10.1080/10408398.2017.1354813 | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет «Острозька академія», Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 101 | |
| dc.citation.epage | 103 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Мокієнко А. В. Діоксид хлору як засіб забезпечення безпечності та якості свіжих овочів та фруктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 101–103. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Mokienko, A. V. (2025). Dioksyd khloru yak zasib zabezpechennia bezpechnosti ta yakosti svizhykh ovochiv ta fruktiv [Chlorine dioxide as a means of ensuring the safety and quality of fresh vegetables and fruits]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 101-103. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Mokienko A. V. (2025) Dioksyd khloru yak zasib zabezpechennia bezpechnosti ta yakosti svizhykh ovochiv ta fruktiv [Chlorine dioxide as a means of ensuring the safety and quality of fresh vegetables and fruits]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 101-103 [in Ukrainian]. | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Mokienko_A_V-Chlorine_dioxide_as_101-103.pdf | 945,28 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ICFSI_2025_Mokienko_A_V-Chlorine_dioxide_as_101-103__COVER.png | 512,71 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!