このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50184

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorЧорнорот, О. Ю.
dc.contributor.authorChornorot, O. Yu.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationЧорнорот О. Ю. ГМО в харчовій промисловості: виклики безпечності та перспективи контролю якості / О. Ю. Чорнорот // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 98–100. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50184-
dc.format.extent98-100
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://minagro.gov.ua
dc.titleГМО в харчовій промисловості: виклики безпечності та перспективи контролю якості
dc.title.alternativeGmos in the food industry: safety challenges and prospects for quality control
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc664
dc.subject.udc579.64
dc.relation.references1. James, C. Global status of commercialized biotech/GM crops: 2022. ISAAA Brief No. 58. – Ithaca, NY, 2022. – 140 p.
dc.relation.references2. Domingo, J. L. Health risks of genetically modified foods: a review of scientific literature. – Food and Chemical Toxicology, 2021. – Vol. 156. – P. 112–118.
dc.relation.references3. Holst-Jensen, A. Testing for genetically modified organisms (GMOs): Past, present and future perspectives. – Biotechnology Advances, 2020. – Vol. 42. – P. 107–132.
dc.relation.references4. European Food Safety Authority (EFSA). Guidance on the risk assessment of genetically modified food and feed. – EFSA Journal, 2021. – 19(5): e06567.
dc.relation.references5. Hilbeck, A., Binimelis, R., Defarge, N. No scientific consensus on GMO safety. – Environmental Sciences Europe, 2015. – 27:4. – 12 p.
dc.relation.references6. Міністерство аграрної політики та продовольства України. Нормативно-правове забезпечення у сфері ГМО [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://minagro.gov.ua – Дата звернення: 10.09.2025.
dc.relation.referencesen1. James, C. Global status of commercialized biotech/GM crops: 2022. ISAAA Brief No. 58, Ithaca, NY, 2022, 140 p.
dc.relation.referencesen2. Domingo, J. L. Health risks of genetically modified foods: a review of scientific literature, Food and Chemical Toxicology, 2021, Vol. 156, P. 112–118.
dc.relation.referencesen3. Holst-Jensen, A. Testing for genetically modified organisms (GMOs): Past, present and future perspectives, Biotechnology Advances, 2020, Vol. 42, P. 107–132.
dc.relation.referencesen4. European Food Safety Authority (EFSA). Guidance on the risk assessment of genetically modified food and feed, EFSA Journal, 2021, 19(5): e06567.
dc.relation.referencesen5. Hilbeck, A., Binimelis, R., Defarge, N. No scientific consensus on GMO safety, Environmental Sciences Europe, 2015, 27:4, 12 p.
dc.relation.referencesen6. Ministerstvo ahrarnoi polityky ta prodovolstva Ukrainy. Normatyvno-pravove zabezpechennia u sferi HMO [Electronic resource], Access mode: https://minagro.gov.ua – Date of appeal: 10.09.2025.
dc.contributor.affiliationДніпровський політехнічний фаховий коледж, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage98
dc.citation.epage100
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Чорнорот О. Ю. ГМО в харчовій промисловості: виклики безпечності та перспективи контролю якості // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 98–100.
dc.identifier.citationenAPAChornorot, O. Yu. (2025). HMO v kharchovii promyslovosti: vyklyky bezpechnosti ta perspektyvy kontroliu yakosti [Gmos in the food industry: safety challenges and prospects for quality control]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 98-100. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOChornorot O. Yu. (2025) HMO v kharchovii promyslovosti: vyklyky bezpechnosti ta perspektyvy kontroliu yakosti [Gmos in the food industry: safety challenges and prospects for quality control]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 98-100 [in Ukrainian].
出現コレクション:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
ICFSI_2025_Chornorot_O_Yu-Gmos_in_the_food_industry_98-100.pdf785,79 kBAdobe PDF見る/開く
ICFSI_2025_Chornorot_O_Yu-Gmos_in_the_food_industry_98-100__COVER.png410,01 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。