Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50178
| Назва: | Теоретична модель визначення тіабендазолу (Е 233) на катоді, модифікованому ванадій (ІІІ) оксигідроксидом |
| Інші назви: | Theoretical model for thiabendazole (E233) determination on a vanadium (III) oxyhydroxide-modified electrodE |
| Автори: | Ткач, Володимир Морозова, Тетяна Іванушко, Яна Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау Мартінш-Бесса, Ана Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш Ягодинець, Петро Жозе Інасіу Феррау ді Пайва Мартінш Tkach, V. Morozova, T. Ivanushko, Ya. Gaivão, Isabel O'Neill Martins-Bessa, Ana Ana Isabel Novo de Barros Yagodynets, P. Martins, José Inácio Ferrão |
| Приналежність: | Університет Траз-уж-Монтіш і Алту-Доуру, Португалія Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Україна Національний транспортний університет, Україна Буковинський державний медичний університет, Україна Факультет інженерії університету Порту, Португалія |
| Бібліографічний опис: | Теоретична модель визначення тіабендазолу (Е 233) на катоді, модифікованому ванадій (ІІІ) оксигідроксидом / Володимир Ткач, Тетяна Морозова, Яна Іванушко, Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау, Ана Мартінш-Бесса, Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш, Петро Ягодинець, Жозе Інасіу Феррау ді Пайва Мартінш // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 91. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Теоретична модель визначення тіабендазолу (Е 233) на катоді, модифікованому ванадій (ІІІ) оксигідроксидом / Ткач В. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 91. |
| Bibliographic citation (APA): | Tkach, V., Morozova, T., Ivanushko, Ya., Gaivão, I. O., Martins-Bessa, A., & Ana, Isabel Novo de Barros (2025). Teoretychna model vyznachennia tiabendazolu (E 233) na katodi, modyfikovanomu vanadii (III) oksyhidroksydom [Theoretical model for thiabendazole (E233) determination on a vanadium (III) oxyhydroxide-modified electrodE]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 91. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Tkach V., Morozova T., Ivanushko Ya., Gaivão I. O., Martins-Bessa A., Ana Isabel Novo de Barros , Yagodynets P., Martins J. I. F. (2025) Teoretychna model vyznachennia tiabendazolu (E 233) na katodi, modyfikovanomu vanadii (III) oksyhidroksydom [Theoretical model for thiabendazole (E233) determination on a vanadium (III) oxyhydroxide-modified electrodE]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 91 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 544.6 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 91 |
| Початкова сторінка: | 91 |
| Кінцева сторінка: | 91 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50178 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.3389/fmicb.2024.1529841 |
| Перелік літератури: | 1.N. Saidi, B. Erable, L. Etchevery et al. Front. Microbiol., 15(2024), 1529841, https://doi.org/10.3389/fmicb.2024.1529841 |
| References: | 1.N. Saidi, B. Erable, L. Etchevery et al. Front. Microbiol., 15(2024), 1529841, https://doi.org/10.3389/fmicb.2024.1529841 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Tkach_V-Theoretical_model_for_thiabendazole_91.pdf | 280,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Tkach_V-Theoretical_model_for_thiabendazole_91__COVER.png | 1,16 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.