このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50172
完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Chvaliuk, H. V. | |
| dc.contributor.author | Korniienko, A. Y. | |
| dc.contributor.author | Hrubinko, V. V. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:42Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:42Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Chvaliuk H. V. Promising and scientificly based use of Algae as a food additive / H. V. Chvaliuk, A. Y. Korniienko, V. V. Hrubinko // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 вересня 2025 р. — Tern. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — P. 82–83. — (Food chemistry, biochemistry, biotechnology, and functional foods). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50172 | - |
| dc.format.extent | 82-83 | |
| dc.language.iso | en | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1186/s43014-022-00103-2 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1007/s11947-025-03758-0 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1111/ijfs.16910 | |
| dc.title | Promising and scientificly based use of Algae as a food additive | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 582.26/27 | |
| dc.subject.udc | [663.051 | |
| dc.subject.udc | 579.67] | |
| dc.relation.referencesen | 1. Havryliuk, O. V. Prospects for the Use of Algae as a Source of Biologically Active Substances. Bulletin of Agricultural Science, 2020, No. 3, pp. 45–49. (date of access: 03.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 2. Kovalchuk, I. M. Nutritional Value of Algae and Their Application in Food Product Technology. Food Industry, 2019, No. 2, pp. 32–37. (date of access: 03.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 3. Melnyk, T. S. Bioactive Components of Algae and Their Effect on the Human Body. Scientific Works of ONAFT, 2021, No. 1, pp. 58–63. (date of access: 03.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 4. Sydorenko, L. V. Technological Aspects of Using Algae in Food Products. Food Industry, 2022, No. 4, pp. 21–25. (Accessed: 03.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 5. Global seaweed farming and processing in the past 20 years / L. Zhang et al. Food production, processing and nutrition. 2022. Vol. 4, no. 1. URL: https://doi.org/10.1186/s43014-022-00103-2 (date of access: 03.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 6. Recent advances in edible seaweeds: ingredients of functional food products, potential applications, and food safety challenges / M. Q. Ali et al. Food and bioprocess technology. 2025. URL: https://doi.org/10.1007/s11947-025-03758-0 (date of access: 03.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 7. Seaweed as a sustainable future food source / Z. Chen et al. International journal of food science & technology. 2024. URL: https://doi.org/10.1111/ijfs.16910 (date of access: 03.09.2025). | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Volodymyr Hnatiuk National Pedagogical University, Ukraine | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 82 | |
| dc.citation.epage | 83 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Chvaliuk H. V., Hrubinko V. V. Promising and scientificly based use of Algae as a food additive // Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, Ternopil, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. P. 82–83. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Chvaliuk, H. V., Korniienko, A. Y., & Hrubinko, V. V. (2025). Promising and scientificly based use of Algae as a food additive. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 82-83.. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Chvaliuk H. V., Korniienko A. Y., Hrubinko V. V. (2025) Promising and scientificly based use of Algae as a food additive. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 82-83. | |
| 出現コレクション: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Chvaliuk_H_V-Promising_and_scientificly_82-83.pdf | 481,1 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| ICFSI_2025_Chvaliuk_H_V-Promising_and_scientificly_82-83__COVER.png | 450,15 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。