Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50163

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorМосула, Л. М.
dc.contributor.authorMosula, L. M.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationМосула Л. М. Роль нутрієнтів у дієтичній корекції порушень функції щитоподібної залози / Л. М. Мосула // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 70–72. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50163-
dc.format.extent70-72
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3390/ijms252111692
dc.relation.urihttps://doi.org/10.47855/jal9020-2024-5-2
dc.titleРоль нутрієнтів у дієтичній корекції порушень функції щитоподібної залози
dc.title.alternativeThe role of nutrients in the dietary correction of thyroid function disorders
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc613.2
dc.subject.udc616.441-002
dc.subject.udc616.441-008.64
dc.relation.references1. Сартакова ОА. Корекція дози замісної терапії левотироксином у пацієнтів із патологією щитоподібної залози. Укр. мед. часопис. 2024;163(5):75-80. doi: 10.32471/umj.1680-3051.163.257269.
dc.relation.references2. Ruggeri RM, Barbalace MC, Croce L, Malaguti M, Campennì A, Rotondi M, Cannavò S, Hrelia S. Autoimmune Thyroid Disorders: The Mediterranean Diet as a Protective Choice. Nutrients. 2023;15(18):3953. doi: 10.3390/nu15183953.
dc.relation.references3. Szczuko M, Kacprzak J, Przybylska A, Szczuko U, Pobłocki J, Syrenicz A, Drozd A. The Influence of an Anti-Inflammatory Gluten-Free Diet with EPA and DHA on the Involvement of Maresin and Resolvins in Hashimoto’s Disease. Int. J. Mol. Sci. 2024;25(21):11692. https://doi.org/10.3390/ijms252111692.
dc.relation.references4. Piven L, Romanenko M, Fus S, Kyrylenko E, Papurina T, Synieok L. Dietary patterns, plasma and hair trace element in Ukrainian cohort of adults during COVID-19 pandemic: a cross-sectional study. Ageing and Longevity. 2024;5(1):10-20. https://doi.org/10.47855/jal9020-2024-5-2.
dc.relation.referencesen1. Sartakova OA. Korektsiia dozy zamisnoi terapii levotyroksynom u patsiientiv iz patolohiieiu shchytopodibnoi zalozy. Ukr. med. chasopys. 2024;163(5):75-80. doi: 10.32471/umj.1680-3051.163.257269.
dc.relation.referencesen2. Ruggeri RM, Barbalace MC, Croce L, Malaguti M, Campennì A, Rotondi M, Cannavò S, Hrelia S. Autoimmune Thyroid Disorders: The Mediterranean Diet as a Protective Choice. Nutrients. 2023;15(18):3953. doi: 10.3390/nu15183953.
dc.relation.referencesen3. Szczuko M, Kacprzak J, Przybylska A, Szczuko U, Pobłocki J, Syrenicz A, Drozd A. The Influence of an Anti-Inflammatory Gluten-Free Diet with EPA and DHA on the Involvement of Maresin and Resolvins in Hashimoto’s Disease. Int. J. Mol. Sci. 2024;25(21):11692. https://doi.org/10.3390/ijms252111692.
dc.relation.referencesen4. Piven L, Romanenko M, Fus S, Kyrylenko E, Papurina T, Synieok L. Dietary patterns, plasma and hair trace element in Ukrainian cohort of adults during COVID-19 pandemic: a cross-sectional study. Ageing and Longevity. 2024;5(1):10-20. https://doi.org/10.47855/jal9020-2024-5-2.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage70
dc.citation.epage72
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Мосула Л. М. Роль нутрієнтів у дієтичній корекції порушень функції щитоподібної залози // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 70–72.
dc.identifier.citationenAPAMosula, L. M. (2025). Rol nutriientiv u diietychnii korektsii porushen funktsii shchytopodibnoi zalozy [The role of nutrients in the dietary correction of thyroid function disorders]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 70-72. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOMosula L. M. (2025) Rol nutriientiv u diietychnii korektsii porushen funktsii shchytopodibnoi zalozy [The role of nutrients in the dietary correction of thyroid function disorders]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 70-72 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!