Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50139

Title: Перспективність додавання соєвого та горохового борошна до пшеничного у технології хліба
Other Titles: The prospect of adding soybean and pea (chickpeas) flour to wheat in bread technology
Authors: Солодков, І. І.
Solodkov, I. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Солодков І. І. Перспективність додавання соєвого та горохового борошна до пшеничного у технології хліба / І. І. Солодков // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 40. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Солодков І. І. Перспективність додавання соєвого та горохового борошна до пшеничного у технології хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 40.
Bibliographic citation (APA): Solodkov, I. I. (2025). Perspektyvnist dodavannia soievoho ta horokhovoho boroshna do pshenychnoho u tekhnolohii khliba [The prospect of adding soybean and pea (chickpeas) flour to wheat in bread technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 40. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Solodkov I. I. (2025) Perspektyvnist dodavannia soievoho ta horokhovoho boroshna do pshenychnoho u tekhnolohii khliba [The prospect of adding soybean and pea (chickpeas) flour to wheat in bread technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 40 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-sze-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 40
Start page: 40
End page: 40
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50139
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Лялик, А. Т., Покотило, О. С., Кухтин, М. Д., & Добровольська, С. Я. (2020). Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання. Вестник Херсонского национального технического университета, (1-1 (72)), 109-116.
2. Dhingra, S., & Jood, S. (2002). Effect of flour blending on functional, baking and organoleptic characteristics of bread. International Journal of Food Science & Technology, 37(2), 223–233.
3. Rasheed, A., et al. (2022). Nutritional, technological, and sensory properties of composite bread enriched with chickpea and soybean flour. Foods, 11(6), 891.
References (International): 1. Lialyk, A. T., Pokotylo, O. S., Kukhtyn, M. D., & Dobrovolska, S. Ya. (2020). Zmina orhanoleptychnykh pokaznykiv syrkovoi pasty z llianoiu oliieiu za riznykh umov zberihannia. Vestnyk Khersonskoho natsyonalnoho tekhnycheskoho unyversyteta, (1-1 (72)), 109-116.
2. Dhingra, S., & Jood, S. (2002). Effect of flour blending on functional, baking and organoleptic characteristics of bread. International Journal of Food Science & Technology, 37(2), 223–233.
3. Rasheed, A., et al. (2022). Nutritional, technological, and sensory properties of composite bread enriched with chickpea and soybean flour. Foods, 11(6), 891.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!