Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50138
| Títol: | Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнти | 
| Altres títols: | The feasibility of using acidifiers in the technology of production of bakery products: promising ingredients | 
| Autor: | Сідоров, А. М. Sidorov, A. M.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Сідоров А. М. Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнти / А. М. Сідоров // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 39. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic reference (2015): | Сідоров А. М. Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнти // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 39. | 
| Bibliographic citation (APA): | Sidorov, A. M. (2025). Dotsilnist vykorystannia pidkysliuvachiv u tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv: perspektyvni inhrediienty [The feasibility of using acidifiers in the technology of production of bakery products: promising ingredients]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 39. [in Ukrainian]. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Sidorov A. M. (2025) Dotsilnist vykorystannia pidkysliuvachiv u tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv: perspektyvni inhrediienty [The feasibility of using acidifiers in the technology of production of bakery products: promising ingredients]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 39 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025  | 
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Data de publicació: | 25-de -2025 | 
| Date of entry: | 28-d’o-2025 | 
| Editorial: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 39 | 
| Start page: | 39 | 
| End page: | 39 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50138 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025  | 
| References (Ukraine): | 1. Sidorov, A., Protsak, P., Kukhtyn, M., & Voytko, K. (2024). Characteristics of the production technology of wheat bread with organic acids. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 121-126. 2. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.  | 
| References (International): | 1. Sidorov, A., Protsak, P., Kukhtyn, M., & Voytko, K. (2024). Characteristics of the production technology of wheat bread with organic acids. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 121-126. 2. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Apareix a les col·leccions: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Sidorov_A_M-The_feasibility_of_using_acidifiers_39.pdf | 274,35 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| ICFSI_2025_Sidorov_A_M-The_feasibility_of_using_acidifiers_39__COVER.png | 456,84 kB | image/png | Veure/Obrir | 
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.