Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50131
| Заглавие: | Дослідження біологічної цінності хліба “мінерального” зі пшеничним, гречаним та гарбузовим борошном |
| Други Заглавия: | Investigation of biological value of "mineral" bread with wheat, buckwheat and pumpkin flour |
| Автори: | Куманська, Н. А. Криськова, Ларіса Петрівна Kumanska, N. A. Kryskova, L. P. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Куманська Н. А. Дослідження біологічної цінності хліба “мінерального” зі пшеничним, гречаним та гарбузовим борошном / Н. А. Куманська, Ларіса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 32. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Куманська Н. А., Криськова Л. П. Дослідження біологічної цінності хліба “мінерального” зі пшеничним, гречаним та гарбузовим борошном // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 32. |
| Bibliographic citation (APA): | Kumanska, N. A., & Kryskova, L. P. (2025). Doslidzhennia biolohichnoi tsinnosti khliba "mineralnoho" zi pshenychnym, hrechanym ta harbuzovym boroshnom [Investigation of biological value of "mineral" bread with wheat, buckwheat and pumpkin flour]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 32. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kumanska N. A., Kryskova L. P. (2025) Doslidzhennia biolohichnoi tsinnosti khliba "mineralnoho" zi pshenychnym, hrechanym ta harbuzovym boroshnom [Investigation of biological value of "mineral" bread with wheat, buckwheat and pumpkin flour]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 32 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата на Публикуване: | 25-Сеп-2025 |
| Date of entry: | 28-Окт-2025 |
| Издател: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 32 |
| Start page: | 32 |
| End page: | 32 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50131 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Гордієнко, Т. В., Семенова, А. Б., Михонік, Л. А., & Дробот, В. І. (2012). Білково-пшеничний хліб із гречаним борошном. Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], (42 (1)), 143-146. 3. Alija, D., Olędzki, R., Nikolovska Nedelkoska, D., Wojciechowicz-Budzisz, A., Xhabiri, G., Pejcz, E., ... & Harasym, J. (2025). The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends. Foods, 14(2), 243. |
| References (International): | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Hordiienko, T. V., Semenova, A. B., Mykhonik, L. A., & Drobot, V. I. (2012). Bilkovo-pshenychnyi khlib iz hrechanym boroshnom. Naukovi pratsi [Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii], (42 (1)), 143-146. 3. Alija, D., Olędzki, R., Nikolovska Nedelkoska, D., Wojciechowicz-Budzisz, A., Xhabiri, G., Pejcz, E., ... & Harasym, J. (2025). The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends. Foods, 14(2), 243. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kumanska_N_A-Investigation_of_biological_32.pdf | 274,49 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| ICFSI_2025_Kumanska_N_A-Investigation_of_biological_32__COVER.png | 466,67 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.