Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50105

Tytuł: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Authors: Кравченюк, Христина Юріївна
Лялик, Анастасія Тарасівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Х.Ю. Кравченюк, А.Т. Лялик Тернопіль : ТНТУ, 2024. 27 с.
Data wydania: 2024
Date of entry: 14-paź-2025
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Strony: 27
Opis: Методичні вказівки розглянуті схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 1 від «30» серпня 2024 р.
Content: Вступ...4 Лабораторна робота №1 Визначення засміченості зерна пшениці і жита...5 Лабораторна робота №2 Визначення фізико-технологічних властивостей зерна: кута природнього відхилення, скловидності зерна...11 Лабораторна робота №3 Визначення щільності зерна ...14 Лабораторна робота №4 Визначення ефективності сортування подрібнення зерна пшениці...15 Лабораторна робота №5 Визначення впливу твердості пшениці на борошномельні властивості зерна...16 Лабораторна робота №6 Визначення органолептичних показників, кислотності борошна і вмісту металевих домішок...17 Лабораторна робота №7 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна за пробним випіканням...19 Лабораторна робота №8 Визначення хлібопекарських властивостей інших видів борошна за пробним випіканням...22 Лабораторна робота №9 Формування помельних партій...23 Список використаних літературних джерел ...27
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50105
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. ДСТУ 6645:2004. Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини [Чинний від 01.04.2006]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. ІV, 4 с
2. ДСТУ 1055:2006. Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови. [Чинний від 2007-07-01]. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2007. 16 с.
3. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. [Чинний від 1994-07-01]. Вид. офіц. Київ : Держстандарт України, 1993. 55 с.
4. ДСТУ 3768:2010. Пшениця. Технічні умови. [Чинний від 2010-04-01]. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2010. 14 с.
5. ДСТУ 4522:2006. Жито. Технічні умови. [Чинний від 2007-01-01]. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2006. 12 с.
6. ДСТУ 4138-2002. Зерно і продукти його переробки. Методи визначення якості. Київ : Держспоживстандарт України, 2003. 173 с.
7. Практикум «Харчові технології» URL: https://foodtechnologies.dp.ua/wp- content/uploads/2021 (дата звернення 5.07.2024)
8. Кириленко Л.В. Технологія зберігання і переробки зерна. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва денної та заочної форми навчання ОКР «бакалавр» галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Вінниця: Видавничий центр ВНАУ. 63 с.
9. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт «Технологія зберігання і переробки зерна » URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/15829/1/tzipz-181-prakt-2023.pdf (дата звернення 15.07.2024)
10. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів» URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/4797/1/Dudyak_I.TVBKK_Lab.pdf (дата звернення 15.07.2024)
11. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / А.В. Жмудь. Одеса: МГУ, 2024. 93 с.
12. Овсієнко С.М. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки до практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузь знань 18 «Виробництво та технології» спеціальність 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) освітнього рівня. Вінниця. 2022. с. 77.
13. Мерзлов С.В. Харчові технології. Посібник до лабораторнопрактичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. Біла Церква, 2016. 450 с.
14. Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба: монографія / В.І. Дробот та інші. Київ: ПрофКнига, 2018. 188 с.
Typ zawartości: Laboratory Instructions
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf582,9 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
cover.jpg471,05 kBJPEGPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora