Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50105

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.date.accessioned2025-10-14T11:50:15Z-
dc.date.available2025-10-14T11:50:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Х.Ю. Кравченюк, А.Т. Лялик Тернопіль : ТНТУ, 2024. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50105-
dc.descriptionМетодичні вказівки розглянуті схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 1 від «30» серпня 2024 р.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ...4 Лабораторна робота №1 Визначення засміченості зерна пшениці і жита...5 Лабораторна робота №2 Визначення фізико-технологічних властивостей зерна: кута природнього відхилення, скловидності зерна...11 Лабораторна робота №3 Визначення щільності зерна ...14 Лабораторна робота №4 Визначення ефективності сортування подрібнення зерна пшениці...15 Лабораторна робота №5 Визначення впливу твердості пшениці на борошномельні властивості зерна...16 Лабораторна робота №6 Визначення органолептичних показників, кислотності борошна і вмісту металевих домішок...17 Лабораторна робота №7 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна за пробним випіканням...19 Лабораторна робота №8 Визначення хлібопекарських властивостей інших видів борошна за пробним випіканням...22 Лабораторна робота №9 Формування помельних партій...23 Список використаних літературних джерел ...27uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюяuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeLaboratory Instructionsuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages27-
dc.relation.references1. ДСТУ 6645:2004. Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини [Чинний від 01.04.2006]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. ІV, 4 сuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 1055:2006. Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови. [Чинний від 2007-07-01]. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2007. 16 с.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. [Чинний від 1994-07-01]. Вид. офіц. Київ : Держстандарт України, 1993. 55 с.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 3768:2010. Пшениця. Технічні умови. [Чинний від 2010-04-01]. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2010. 14 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4522:2006. Жито. Технічні умови. [Чинний від 2007-01-01]. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2006. 12 с.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4138-2002. Зерно і продукти його переробки. Методи визначення якості. Київ : Держспоживстандарт України, 2003. 173 с.uk_UA
dc.relation.references7. Практикум «Харчові технології» URL: https://foodtechnologies.dp.ua/wp- content/uploads/2021 (дата звернення 5.07.2024)uk_UA
dc.relation.references8. Кириленко Л.В. Технологія зберігання і переробки зерна. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва денної та заочної форми навчання ОКР «бакалавр» галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Вінниця: Видавничий центр ВНАУ. 63 с.uk_UA
dc.relation.references9. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт «Технологія зберігання і переробки зерна » URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/15829/1/tzipz-181-prakt-2023.pdf (дата звернення 15.07.2024)uk_UA
dc.relation.references10. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів» URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/4797/1/Dudyak_I.TVBKK_Lab.pdf (дата звернення 15.07.2024)uk_UA
dc.relation.references11. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / А.В. Жмудь. Одеса: МГУ, 2024. 93 с.uk_UA
dc.relation.references12. Овсієнко С.М. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки до практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузь знань 18 «Виробництво та технології» спеціальність 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) освітнього рівня. Вінниця. 2022. с. 77.uk_UA
dc.relation.references13. Мерзлов С.В. Харчові технології. Посібник до лабораторнопрактичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. Біла Церква, 2016. 450 с.uk_UA
dc.relation.references14. Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба: монографія / В.І. Дробот та інші. Київ: ПрофКнига, 2018. 188 с.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf582,9 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
cover.jpg471,05 kBJPEGMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools