Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49709
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorТанасюк, Іванна Сергіївна-
dc.contributor.authorTanasiuk, Ivanna-
dc.date.accessioned2025-07-10T11:15:43Z-
dc.date.available2025-07-10T11:15:43Z-
dc.date.issued2025-
dc.date.submitted2025-
dc.identifier.citationТанасюк І. С. Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Волощенко Тетяна Миколаївна, м. Чернівці для розширення асортименту хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного борошна : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/49709-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Проєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Волощенко Тетяна Миколаївна, м. Чернівці для розширення асортименту хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного борошна». Робота має чітку структуру й поділена на три основні розділи, доповнені списком використаних інформаційних джерел, який включає 16 найменувань. Загальний обсяг становить 57 сторінок. У пояснювальній записці наведено 57 формул і 19 таблиць. У першому розділі подано техніко-економічне обґрунтування, де проаналізовано розташування підприємства, охарактеризовано сировинну базу, обґрунтовано вибір асортименту продукції та окреслено можливі шляхи збуту виробів. Другий розділ зосереджений на технологічних розрахунках, які є ключовим етапом у плануванні виробництва. У третьому розділі розглядаються аспекти охорони праці та заходи безпеки, зокрема в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.uk_UA
dc.description.abstractBachelor's thesis on the topic: «Project of technical re-equipment of the bakery of individual entrepreneur Voloshchenko Tetyana Mykolayivna, the city of Chernivtsi, to expand the assortment of bakery products made from wheat flour blends». The work has a clear structure and is divided into three main sections, supplemented by a list of references, which includes 16 titles. The total volume is 57 pages. The explanatory note contains 57 formulas and 19 tables. The first section presents the feasibility study, which analyses the location of the enterprise, describes the raw material base, justifies the choice of the product range and outlines possible ways of selling the products. The second section focuses on technological calculations, which are a key stage in production planning. The third section discusses occupational health and safety aspects, including emergency measures.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 7 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ 8 1.1 Техніко-економічна характеристика міні-пекарні ФОП Волощенко Т.М 8 1.2 Обґрунтування асортименту продукції 9 1.3 Характеристика сировинної зони. 10 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 11 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 13 2.1 Вибір та обґрунтування технологічних процесів й режимів виробництва продуктів запроєктованого асортименту 13 2.1.1 Нормативні показники продуктів запроєктованого асортименту 13 2.1.2 Вибір та обґрунтування технологічних схем 13 2.1.3 Характеристика сировини та допоміжних матеріалів 14 2.1.4 Опис технологічного процесу продуктів запроєктованого асортименту. 16 2.2 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту. 18 2.2.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку запроєктованого асортимент 18 2.2.2 Підбір та розрахунок печей 20 2.2.3 Розрахунок пофазних рецептур 23 2.2.4 Розрахунок виходу виробу 27 2.2.5 Розрахунок виробничих рецептур та вибір технологічних параметрів 33 2.3 Розрахунок витрат і запасів сировини 38 2.4 Розрахунок площ основних та допоміжних приміщень 40 2.5 Підбір та розрахунок технологічного обладнання 42 2.6 Технохімічний контроль виробництва продуктів запроєктованого асортименту 46 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 51 3.1 Актуальність безпеки життєдіяльності людини 51 3.2 Загальні вимоги безпеки до виробничого обладнання та технологічних процесів 52 ВИСНОВКИ 55 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ. 56uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт,uk_UA
dc.subjectцех,uk_UA
dc.subjectобладнання,uk_UA
dc.subjectхліб «Пасічний»,uk_UA
dc.subjectхліб «Засульський»,uk_UA
dc.subjectпіч,uk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectproject,uk_UA
dc.subjectworkshop,uk_UA
dc.subjectequipment,uk_UA
dc.subjectPasichnyi bread,uk_UA
dc.subjectZasulskyi bread,uk_UA
dc.subjectoven,uk_UA
dc.subjectdough mixing equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення пекарні ФОП Волощенко Тетяна Миколаївна, м. Чернівці для розширення асортименту хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного борошнаuk_UA
dc.title.alternative.): Project of technical re-equipment of the bakery of individual entrepreneur Voloshchenko Tetyana Mykolayivna, the city of Chernivtsi, to expand the assortment of bakery products made from wheat flour blendsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Танасюк І. С., 2025uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623:2006. Патока. Технічні умови. Київ : Держспоживстандарт України, 2006. 8 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 7055:2009. Виноград сушений. Технічні умови. Київ : Держспоживстандарт України, 2009. 12 с.uk_UA
dc.relation.references6. СОУ 15.8.37 00389676 559:2007 Хліб із різних сортів пшеничного борошна та їх сумішей. Український традиційний асортимент. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. 2-ге вид., доповнене та перероблене. Київ: ПрофКнига, 2024. 516 с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот. Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references11. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М.. Дацишин К.€., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references13. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф. Петько, О.І. Гапонюк, Є.В. Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references14. URL: https://youcontrol.com.ua/catalog/fop_details/45220044/ (дата звернення 01.06.2025)uk_UA
dc.relation.references15. URL: https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-vnadzvichayniy-situaciyi (дата звернення 04.06.2025)uk_UA
dc.relation.references16. URL: https://vseosvita.ua/lesson/vymohy-bezpeky-do-tekhnolohichnykhprotsesiv-i-obladnannia-376598.html (дата звернення 04.06.2025)uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Appears in Collections:181 — Харчові технології (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Танасюк_КР.pdf836,63 kBAdobe PDFView/Open
Танасюк_Авторська довідка.pdf366,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools