Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47858

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorДуда, М. І.
dc.contributor.authorДацишин, К. Є.
dc.contributor.authorDuda, M. I.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K. Ye.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:37Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationДуда М. І. Застосування борошна кіноа у сиркових виробах / М. І. Дуда, К. Є. Дацишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 340. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47858-
dc.format.extent340
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleЗастосування борошна кіноа у сиркових виробах
dc.title.alternativeApplication of quinoa flour in curd articles
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.1
dc.relation.references1. Angeli, V., Silva, P.M., Massuela, D.C., Khan, M.W., Hamar, A., Khajehei, F.,….Piatti, C. (2020). Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): An Overview of the Potentials of the «Golden Grain» and Socio-Economic and Environmental AspectsofIts Cultivationand Marketization. Foods, 9, 216.
dc.relation.referencesen1. Angeli, V., Silva, P.M., Massuela, D.C., Khan, M.W., Hamar, A., Khajehei, F.,….Piatti, C. (2020). Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): An Overview of the Potentials of the "Golden Grain" and Socio-Economic and Environmental AspectsofIts Cultivationand Marketization. Foods, 9, 216.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage340
dc.citation.epage340
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Дуда М. І., Дацишин К. Є. Застосування борошна кіноа у сиркових виробах // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 340.
dc.identifier.citationenAPADuda, M. I., & Datsyshyn, K. Ye. (2024). Zastosuvannia boroshna kinoa u syrkovykh vyrobakh [Application of quinoa flour in curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 340. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGODuda M. I., Datsyshyn K. Ye. (2024) Zastosuvannia boroshna kinoa u syrkovykh vyrobakh [Application of quinoa flour in curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 340 [in Ukrainian].
Vyskytuje se v kolekcích:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.