このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47858
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуда, М. І. | |
dc.contributor.author | Дацишин, К. Є. | |
dc.contributor.author | Duda, M. I. | |
dc.contributor.author | Datsyshyn, K. Ye. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:37Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:37Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Дуда М. І. Застосування борошна кіноа у сиркових виробах / М. І. Дуда, К. Є. Дацишин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 340. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47858 | - |
dc.format.extent | 340 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Застосування борошна кіноа у сиркових виробах | |
dc.title.alternative | Application of quinoa flour in curd articles | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.1 | |
dc.relation.references | 1. Angeli, V., Silva, P.M., Massuela, D.C., Khan, M.W., Hamar, A., Khajehei, F.,….Piatti, C. (2020). Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): An Overview of the Potentials of the «Golden Grain» and Socio-Economic and Environmental AspectsofIts Cultivationand Marketization. Foods, 9, 216. | |
dc.relation.referencesen | 1. Angeli, V., Silva, P.M., Massuela, D.C., Khan, M.W., Hamar, A., Khajehei, F.,….Piatti, C. (2020). Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): An Overview of the Potentials of the "Golden Grain" and Socio-Economic and Environmental AspectsofIts Cultivationand Marketization. Foods, 9, 216. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 340 | |
dc.citation.epage | 340 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Дуда М. І., Дацишин К. Є. Застосування борошна кіноа у сиркових виробах // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 340. | |
dc.identifier.citationenAPA | Duda, M. I., & Datsyshyn, K. Ye. (2024). Zastosuvannia boroshna kinoa u syrkovykh vyrobakh [Application of quinoa flour in curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 340. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Duda M. I., Datsyshyn K. Ye. (2024) Zastosuvannia boroshna kinoa u syrkovykh vyrobakh [Application of quinoa flour in curd articles]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 340 [in Ukrainian]. | |
出現コレクション: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Duda_M_I-Application_of_quinoa_flour_340.pdf | 419,75 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNPK_2024_Duda_M_I-Application_of_quinoa_flour_340__COVER.png | 520,7 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。