Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47856

Título: Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями
Outros títulos: Microbiological assessment of probiotic properties of hard cheese with bifidobacteria
Authors: Мисліцька, І. Р.
Полевий, М. І.
Myslitska, I. R.
Polevyi, M. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Мисліцька І. Р. Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями / І. Р. Мисліцька, М. І. Полевий // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 337. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Мисліцька І. Р., Полевий М. І. Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 337.
Bibliographic citation (APA): Myslitska, I. R., & Polevyi, M. I. (2024). Mikrobiolohichna otsinka probiotychnykh vlastyvostei tverdoho syru z bifidobakteriiamy [Microbiological assessment of probiotic properties of hard cheese with bifidobacteria]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 337. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Myslitska I. R., Polevyi M. I. (2024) Mikrobiolohichna otsinka probiotychnykh vlastyvostei tverdoho syru z bifidobakteriiamy [Microbiological assessment of probiotic properties of hard cheese with bifidobacteria]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 337 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data de edición: 11-Dec-2024
Date of entry: 24-Jan-2025
Editor: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 337
Start page: 337
End page: 337
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47856
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с.
2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
References (International): 1. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p.
2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8.
3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
MNPK_2024_Myslitska_I_R-Microbiological_assessment_337.pdf284,82 kBAdobe PDFVer/abrir
MNPK_2024_Myslitska_I_R-Microbiological_assessment_337__COVER.png487,76 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados