Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47856
Назва: | Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями |
Інші назви: | Microbiological assessment of probiotic properties of hard cheese with bifidobacteria |
Автори: | Мисліцька, І. Р. Полевий, М. І. Myslitska, I. R. Polevyi, M. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Мисліцька І. Р. Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями / І. Р. Мисліцька, М. І. Полевий // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 337. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Мисліцька І. Р., Полевий М. І. Мікробіологічна оцінка пробіотичних властивостей твердого сиру з біфідобактеріями // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 337. |
Bibliographic citation (APA): | Myslitska, I. R., & Polevyi, M. I. (2024). Mikrobiolohichna otsinka probiotychnykh vlastyvostei tverdoho syru z bifidobakteriiamy [Microbiological assessment of probiotic properties of hard cheese with bifidobacteria]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 337. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Myslitska I. R., Polevyi M. I. (2024) Mikrobiolohichna otsinka probiotychnykh vlastyvostei tverdoho syru z bifidobakteriiamy [Microbiological assessment of probiotic properties of hard cheese with bifidobacteria]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 337 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 337 |
Початкова сторінка: | 337 |
Кінцева сторінка: | 337 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47856 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Перелік літератури: | 1. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с. 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. 3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. |
References: | 1. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p. 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. 3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Myslitska_I_R-Microbiological_assessment_337.pdf | 284,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Myslitska_I_R-Microbiological_assessment_337__COVER.png | 487,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.