Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47854
Title: | Мікробіологічна характеристика твердого сиру з лляним насінням |
Other Titles: | Microbiological characteristics of hard cheese with flax seed |
Authors: | Арутюнян, Д. А. Кухтин, Микола Дмитрович Arutiunian, D. A. Kukhtyn, M. D. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Арутюнян Д. А. Мікробіологічна характеристика твердого сиру з лляним насінням / Д. А. Арутюнян, Микола Дмитрович Кухтин // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 334. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Арутюнян Д. А., Кухтин М. Д. Мікробіологічна характеристика твердого сиру з лляним насінням // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 334. |
Bibliographic citation (APA): | Arutiunian, D. A., & Kukhtyn, M. D. (2024). Mikrobiolohichna kharakterystyka tverdoho syru z llianym nasinniam [Microbiological characteristics of hard cheese with flax seed]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 334. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Arutiunian D. A., Kukhtyn M. D. (2024) Mikrobiolohichna kharakterystyka tverdoho syru z llianym nasinniam [Microbiological characteristics of hard cheese with flax seed]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 334 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Issue Date: | 11-Δεκ-2024 |
Date of entry: | 24-Ιαν-2025 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 334 |
Start page: | 334 |
End page: | 334 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47854 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. 3. Кухтин, М. Д., & Кравченюк, Х. Ю. (2023). Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ТНТУ, 157 с. |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Horyuk, Y., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of "Tibetan kefir grains" cultivated in Ukrainian household. Journal of food science and technology, 55, 252-257. 2. Arutiunian, D., & Kukhtyn, M. (2023). Microbiological indicators of quality and safety of hard rennet cheese with linseed content during storage. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 25(100), 3-8. 3. Kukhtyn, M. D., & Kravcheniuk, Kh. Yu. (2023). Laboratornyi praktykum z mikrobiolohii moloka i molochnykh produktiv: navchalnyi posibnyk. Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, TNTU, 157 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Arutiunian_D_A-Microbiological_characteristics_334.pdf | 288,51 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
MNPK_2024_Arutiunian_D_A-Microbiological_characteristics_334__COVER.png | 490,68 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα