Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47601
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorСтефанишин, Тарас Миколайович-
dc.date.accessioned2025-01-21T14:45:09Z-
dc.date.available2025-01-21T14:45:09Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.date.submitted2024-12-
dc.identifier.citationСтефанишин Т.М. Модернізація cистеми відведення вуглекислого газу з бродильного апарату циліндрично – конічного типу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 — галузеве машинобудування / наук. кер. О. М. Пилипець. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47601-
dc.descriptionРобота включає також дослідну частину, в якій наведено методику проведення досліджень та узагальнення результатів. Розглянуто питання «Охорона праці та надзвичайні ситуації» із наведеними рекомендації щодо безпечного обслуговування даної установки та шляхи у випадку надзвичайних ситуацій.uk_UA
dc.description.abstractТемою магістерської роботи Стефанишина Т.М. є «Модернізація cистеми відведення вуглекислого газу з бродильного апарату циліндрично – конічного типу». Робота складається з пояснювальної записки, у якій висвітлено основні питання змісту, та 10 листів формату А1 графічної частини. В даній роботі наведено порівняльний аналіз існуючих аналогів обладнання, що модернізується. Проведено обґрунтування модернізації апарата, а також подається ряд розрахунків, які уточнюють чи спростовують обрані параметри обладнання, а саме: технологічні, конструктивні, енергетичні та теплові.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАналітичний огляд стану питання. Способи приготування сусла.Процеси, що протікають при головному бродінні. Оптимізації процесу бродіння та дозрівання пива. Опис основних характеристик бродильних апаратів та апаратів доброджування. Конструкції бродильні апарати. Будова та принцип роботи циліндрично-конічних бродильних апаратів.Техніко-економічне обгрунтування рішень. Розділ 2. Об`єкт, методи та методика досліджень. 2.1. Потенційні ризики та їх уникнення. Аналітичний підхід до удосконалення системи бродіння. Об’єкти досліджень та предмет досліджень. Принцип роботи системи "зонта". Моделювання поверхні транспортуючих потоків рідин і газів. Моделювання руху газу в трубопроводі за допомогою FlowVision Моделювання течії газу в трубопроводі. Розрахункова частина. Оцінка теплових потоків через сусло до та після модернізації. Розрахунок об’єму сусла у ЦКБА. Розрахунок напружень у сферичній частині апарату. Розрахунок напружень у 2 зоні апарату. Розрахунок конструкції зонт. Визначення товщини стінки зонта. Розрахунок фланцевого з´єднання труби. Тепловий розрахунок процесу бродіння в циліндрично-конічному бродильному апараті (ЦКБА). Оцінки енергетичного потенціалу бродіння середовища. Математичний опис впливу циркуляції на динаміку розчинення та виділення CO₂ Математичний опис потоку газу через зонт. Розподіл параметрів вздовж осі труби при транспортуванні газу. Охорона праці та безпека життєдіяльносиі.uk_UA
dc.format.extent94-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectвуглекислий газuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.titleМодернізація cистеми відведення вуглекислого газу з бродильного апарату циліндрично – конічного типуuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Стефанишин Т.М., 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.references1. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр» галузі знань 0505 «Машинобудування та металообробка» напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» для студентів спеціальностей «Обладнання переробних і харчових виробництв», «Обладнання фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» ден. Форми навч ./ Уклад.: В.М. Таран, В.Г. Мирончук, С.І.Блаженко ,О.М.Прохоров, В.В.Пономаренко, О.А.терещенко- К.:НУХТ,2010.-46 с.uk_UA
dc.relation.references2. Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна: Навчальний посібник. Ч.1. Хлібопекарське виробництво; Сухенко Ю.Г., Стадник І.Я., 72 Василів В.П., Сухенко В.Ю. За ред.проф. Ю.Г.Сухенка. — К.: ЦП ”КОМПРИНТ”, 2015. — Ч.1. — 388 с.uk_UA
dc.relation.references3. Стадник И.Я., Панькив Ю.Ю. Метод интенсивного образования фазового контакта компонентов при смешивании. Volumul include materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Realizări și perspective în inginerie agrară și transport auto” dedicat aniversării a 85 ani de la fondarea Universității Agrare de Stat din Moldova. Chişinău : UASM, 2018. Vol. 51. P. 78–82.uk_UA
dc.relation.references4. І.Я. Стадник, В.А. Піддубний, О.В. Хареба, В.М. Федорів, В.В. Підгорний «Сучасні технології та енергетичні потоки при формуванні борошняних напівфабрикатів» монографія – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021. – 392 сuk_UA
dc.relation.references5. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв / Закалов О.В.,Закалов І.О.-Тернопіль:Видавництво ТДТУ, 2000.-406 с.uk_UA
dc.relation.references6. Стадник І.Я., Зварич Н.М. Оцінка хімічної обстановки при хімічно небезпечних обєктах викидом небезпечних хімічних речовин та застосуванні хімічної зброї. Методичні вказівки, м. Тернопіль, ТНТУ, 32с.uk_UA
dc.relation.references7. Гаврилко П., Піддубний В., Стадник І., Гуштан Т., Краєвська С., Каганець- Гаврилко Л Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів /навч.методиний посібник:. Ужгород: РІК-У, 2023. 468 с.uk_UA
dc.relation.references8. Стадник, В.А. Піддубний Вдосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів- 1 частина: Монографія. / Стадник І.Я, Піддубний В.А. –Тернопіль: Видавництво ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019.-290c.uk_UA
dc.relation.references9. Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises / Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk, Viktor Kravets // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2024. — Vol 114. — No 2. — P. 111–118.uk_UA
dc.relation.references10. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023. Vol. 17, P. 677–693uk_UA
dc.relation.references11. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Рetro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592 (скопус) https://doi.org/10.5219/1129uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:133 — галузеве машинобудування

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Стефанишин Т. М._МОм..pdfКваліфікаційна робота2,74 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools