Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46800
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мариненко, Наталія Юріївна | |
dc.contributor.advisor | Marynenko, Nataliia | |
dc.contributor.author | Амброзюк, Василина | |
dc.contributor.author | Ambroziuk, Vasylyna | |
dc.coverage.temporal | 25 листопада 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 25 November 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-12-19T14:51:50Z | - |
dc.date.available | 2024-12-19T14:51:50Z | - |
dc.date.created | 2024-11-25 | |
dc.date.issued | 2024-11-25 | |
dc.identifier.citation | Амброзюк В. Особливості формування брендингу на підприємстві (на прикладі Прат«Тернопільський молокозавод») / Василина Амброзюк // Матеріали ⅩⅢ Міжнар. наук.-практ. конф. „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій нац. екон. систем у глоб., регіон. та локал. вимірах“ Англійською:, 25 листопада 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 33–34. — (Роль і потенціал вітчизняного підприємництва у розвитку економічно стійкої держави). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-87-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46800 | - |
dc.format.extent | 33-34 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the 13 International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions”, 2024 | |
dc.title | Особливості формування брендингу на підприємстві (на прикладі Прат«Тернопільський молокозавод») | |
dc.title.alternative | Features of the formation of branding at the enterprise (on the Example of “Ternopil dairy”) | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 658.8 | |
dc.relation.references | 1. Мельник І. В. Бренд, брендинг, торгова марка як ключові терміни реклами. Наукові записки Інституту журналістики. 2013. Том 39. С.175 – 179. | |
dc.relation.referencesen | 1. Melnyk I. V. Brend, brendynh, torhova marka yak kliuchovi terminy reklamy. Naukovi zapysky Instytutu zhurnalistyky. 2013. V. 39. P.175 – 179. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя м. Тернопіль, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj Nаtional Technical University Ternopil, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ | |
dc.citation.spage | 33 | |
dc.citation.epage | 34 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ | |
dc.identifier.citation2015 | Амброзюк В. Особливості формування брендингу на підприємстві (на прикладі Прат«Тернопільський молокозавод») // Матеріали ⅩⅢ Міжнар. наук.-практ. конф. „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій нац. екон. систем у глоб., регіон. та локал. вимірах“ Англійською:, Тернопіль, 25 листопада 2024 року. 2024. С. 33–34. | |
dc.identifier.citationenAPA | Ambroziuk, V. (2024). Osoblyvosti formuvannia brendynhu na pidpryiemstvi (na prykladi Prat"Ternopilskyi molokozavod") [Features of the formation of branding at the enterprise (on the Example of “Ternopil dairy”)]. Proceedings of the 13 International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions”, 25 November 2024, Ternopil, 33-34. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Ambroziuk V. (2024) Osoblyvosti formuvannia brendynhu na pidpryiemstvi (na prykladi Prat"Ternopilskyi molokozavod") [Features of the formation of branding at the enterprise (on the Example of “Ternopil dairy”)]. Proceedings of the 13 International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions” (Tern., 25 November 2024), pp. 33-34 [in Ukrainian]. | |
Vyskytuje se v kolekcích: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2024) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
FMCPNES_2024_Ambroziuk_V-Features_of_the_formation_33-34.pdf | 447,6 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
FMCPNES_2024_Ambroziuk_V-Features_of_the_formation_33-34__COVER.png | 368,38 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.