Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46614

Title: Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі
Other Titles: The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business
Authors: Янч, О. В.
Мельник, Лілія Миколаївна
Yanch, O.
Melnyk, L.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Янч О. В. Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі / Янч О. В., Мельник Лілія Миколаївна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 119–120.
Bibliographic reference (2015): Янч О. В., Мельник Л. М. Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 119–120.
Bibliographic citation (APA): Yanch, O., & Melnyk, L. (2024). Rol personalu u vprovadzhenni stratehii staloho rozvytku v restorannomu biznesi [The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 119-120. TNTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Yanch O., Melnyk L. (2024) Rol personalu u vprovadzhenni stratehii staloho rozvytku v restorannomu biznesi [The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 119-120 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
Conference/Event: Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Journal/Collection: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Issue Date: 11-okt-2024
Date of entry: 11-dec-2024
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11 жовтня 2024 року
11 October 2024
UDC: 658.3
Number of pages: 2
Page range: 119-120
Start page: 119
End page: 120
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46614
ISBN: 978-617-7875-84-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193
https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268
https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609
https://doi.org/10.3390/su14073798
https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091
https://doi.org/10.3390/foods12163028
References (Ukraine): 1. Бабко Н.М., Колєснікова А.С. Особливості впровадження сталого менеджменту у готельно-ресторанній індустрії. Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети розвитку соціально-економічних систем у контексті сучасного наукового виміру». 2023. С. 193 – 197. URL: https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193.
2. Бойківська Г., Овчарук О., Ткаченко Д. Управління персоналом підприємств з урахуванням принципів сталого розвитку. Scientific journal “Modeling the development of the economic systems“. 2024. С. 106 – 110. RL: https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268.
3. Грабина А.Ю., Копішинська К.О. Загальні та специфічні підходи до управління трансформацією підприємств для забезпечення сталого розвитку. Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції "Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи". 2024. С. 52–53. URL: https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609.
4. Băltescu C.A., Neacșu N.A., Madar A., Boșcor D., Zamfirache A., Sustainable Development Practices of Restaurants in Romania and Changes during the COVID-19 Pandemic. Sustainability. 2022. No. 14, URL: https://doi.org/10.3390/su14073798.
5. Islam J.Ul, Nazir O., Rahman Z. Sustainably engaging employees in food wastage reduction: A conscious capitalism perspective. Journal of Cleaner Production. 2023. URL: https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091.
6. Lu M.-Y., Ko W.-H. Sustainable Preparation Behavior for Kitchen Staff in Order to Limit Food Waste. Foods. 2023. URL: https://doi.org/10.3390/foods12163028.
References (International): 1. Babko N.M., Koliesnikova A.S. Osoblyvosti vprovadzhennia staloho menedzhmentu u hotelno-restorannii industrii. Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Stratehichni priorytety rozvytku sotsialno-ekonomichnykh system u konteksti suchasnoho naukovoho vymiru". 2023. P. 193 – 197. URL: https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193.
2. Boikivska H., Ovcharuk O., Tkachenko D. Upravlinnia personalom pidpryiemstv z urakhuvanniam pryntsypiv staloho rozvytku. Scientific journal "Modeling the development of the economic systems". 2024. P. 106 – 110. RL: https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268.
3. Hrabyna A.Yu., Kopishynska K.O. Zahalni ta spetsyfichni pidkhody do upravlinnia transformatsiieiu pidpryiemstv dlia zabezpechennia staloho rozvytku. Materialy V Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Biznes, innovatsii, menedzhment: problemy ta perspektyvy". 2024. P. 52–53. URL: https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609.
4. Băltescu C.A., Neacșu N.A., Madar A., Boșcor D., Zamfirache A., Sustainable Development Practices of Restaurants in Romania and Changes during the COVID-19 Pandemic. Sustainability. 2022. No. 14, URL: https://doi.org/10.3390/su14073798.
5. Islam J.Ul, Nazir O., Rahman Z. Sustainably engaging employees in food wastage reduction: A conscious capitalism perspective. Journal of Cleaner Production. 2023. URL: https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091.
6. Lu M.-Y., Ko W.-H. Sustainable Preparation Behavior for Kitchen Staff in Order to Limit Food Waste. Foods. 2023. URL: https://doi.org/10.3390/foods12163028.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!