Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46614
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янч, О. В. | |
dc.contributor.author | Мельник, Лілія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Yanch, O. | |
dc.contributor.author | Melnyk, L. | |
dc.coverage.temporal | 11 жовтня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11 October 2024 | |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T13:21:48Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T13:21:48Z | - |
dc.date.created | 2024-10-11 | |
dc.date.issued | 2024-10-11 | |
dc.identifier.citation | Янч О. В. Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі / Янч О. В., Мельник Лілія Миколаївна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 119–120. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-84-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46614 | - |
dc.format.extent | 119-120 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024 | |
dc.relation.uri | https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193 | |
dc.relation.uri | https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268 | |
dc.relation.uri | https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.3390/su14073798 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.3390/foods12163028 | |
dc.title | Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі | |
dc.title.alternative | The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 658.3 | |
dc.relation.references | 1. Бабко Н.М., Колєснікова А.С. Особливості впровадження сталого менеджменту у готельно-ресторанній індустрії. Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети розвитку соціально-економічних систем у контексті сучасного наукового виміру». 2023. С. 193 – 197. URL: https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193. | |
dc.relation.references | 2. Бойківська Г., Овчарук О., Ткаченко Д. Управління персоналом підприємств з урахуванням принципів сталого розвитку. Scientific journal “Modeling the development of the economic systems“. 2024. С. 106 – 110. RL: https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268. | |
dc.relation.references | 3. Грабина А.Ю., Копішинська К.О. Загальні та специфічні підходи до управління трансформацією підприємств для забезпечення сталого розвитку. Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції "Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи". 2024. С. 52–53. URL: https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609. | |
dc.relation.references | 4. Băltescu C.A., Neacșu N.A., Madar A., Boșcor D., Zamfirache A., Sustainable Development Practices of Restaurants in Romania and Changes during the COVID-19 Pandemic. Sustainability. 2022. No. 14, URL: https://doi.org/10.3390/su14073798. | |
dc.relation.references | 5. Islam J.Ul, Nazir O., Rahman Z. Sustainably engaging employees in food wastage reduction: A conscious capitalism perspective. Journal of Cleaner Production. 2023. URL: https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091. | |
dc.relation.references | 6. Lu M.-Y., Ko W.-H. Sustainable Preparation Behavior for Kitchen Staff in Order to Limit Food Waste. Foods. 2023. URL: https://doi.org/10.3390/foods12163028. | |
dc.relation.referencesen | 1. Babko N.M., Koliesnikova A.S. Osoblyvosti vprovadzhennia staloho menedzhmentu u hotelno-restorannii industrii. Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Stratehichni priorytety rozvytku sotsialno-ekonomichnykh system u konteksti suchasnoho naukovoho vymiru". 2023. P. 193 – 197. URL: https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193. | |
dc.relation.referencesen | 2. Boikivska H., Ovcharuk O., Tkachenko D. Upravlinnia personalom pidpryiemstv z urakhuvanniam pryntsypiv staloho rozvytku. Scientific journal "Modeling the development of the economic systems". 2024. P. 106 – 110. RL: https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268. | |
dc.relation.referencesen | 3. Hrabyna A.Yu., Kopishynska K.O. Zahalni ta spetsyfichni pidkhody do upravlinnia transformatsiieiu pidpryiemstv dlia zabezpechennia staloho rozvytku. Materialy V Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Biznes, innovatsii, menedzhment: problemy ta perspektyvy". 2024. P. 52–53. URL: https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609. | |
dc.relation.referencesen | 4. Băltescu C.A., Neacșu N.A., Madar A., Boșcor D., Zamfirache A., Sustainable Development Practices of Restaurants in Romania and Changes during the COVID-19 Pandemic. Sustainability. 2022. No. 14, URL: https://doi.org/10.3390/su14073798. | |
dc.relation.referencesen | 5. Islam J.Ul, Nazir O., Rahman Z. Sustainably engaging employees in food wastage reduction: A conscious capitalism perspective. Journal of Cleaner Production. 2023. URL: https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091. | |
dc.relation.referencesen | 6. Lu M.-Y., Ko W.-H. Sustainable Preparation Behavior for Kitchen Staff in Order to Limit Food Waste. Foods. 2023. URL: https://doi.org/10.3390/foods12163028. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.citation.spage | 119 | |
dc.citation.epage | 120 | |
dc.citation.conference | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ | |
dc.identifier.citation2015 | Янч О. В., Мельник Л. М. Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 119–120. | |
dc.identifier.citationenAPA | Yanch, O., & Melnyk, L. (2024). Rol personalu u vprovadzhenni stratehii staloho rozvytku v restorannomu biznesi [The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 119-120. TNTU. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Yanch O., Melnyk L. (2024) Rol personalu u vprovadzhenni stratehii staloho rozvytku v restorannomu biznesi [The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 119-120 [in Ukrainian]. | |
Aparece nas colecções: | Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“ |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
CHUMACON12_2024_Yanch_O-The_role_of_staff_in_implementing_119-120.pdf | 579,63 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
CHUMACON12_2024_Yanch_O-The_role_of_staff_in_implementing_119-120.djvu | 37,35 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
CHUMACON12_2024_Yanch_O-The_role_of_staff_in_implementing_119-120__COVER.png | 1,24 MB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.