Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46614

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorЯнч, О. В.
dc.contributor.authorМельник, Лілія Миколаївна
dc.contributor.authorYanch, O.
dc.contributor.authorMelnyk, L.
dc.coverage.temporal11 жовтня 2024 року
dc.coverage.temporal11 October 2024
dc.date.accessioned2024-12-11T13:21:48Z-
dc.date.available2024-12-11T13:21:48Z-
dc.date.created2024-10-11
dc.date.issued2024-10-11
dc.identifier.citationЯнч О. В. Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі / Янч О. В., Мельник Лілія Миколаївна // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 119–120.
dc.identifier.isbn978-617-7875-84-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46614-
dc.format.extent119-120
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
dc.relation.ispartofMaterials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
dc.relation.urihttps://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193
dc.relation.urihttps://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268
dc.relation.urihttps://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3390/su14073798
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3390/foods12163028
dc.titleРоль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі
dc.title.alternativeThe role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc658.3
dc.relation.references1. Бабко Н.М., Колєснікова А.С. Особливості впровадження сталого менеджменту у готельно-ресторанній індустрії. Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети розвитку соціально-економічних систем у контексті сучасного наукового виміру». 2023. С. 193 – 197. URL: https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193.
dc.relation.references2. Бойківська Г., Овчарук О., Ткаченко Д. Управління персоналом підприємств з урахуванням принципів сталого розвитку. Scientific journal “Modeling the development of the economic systems“. 2024. С. 106 – 110. RL: https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268.
dc.relation.references3. Грабина А.Ю., Копішинська К.О. Загальні та специфічні підходи до управління трансформацією підприємств для забезпечення сталого розвитку. Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції "Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи". 2024. С. 52–53. URL: https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609.
dc.relation.references4. Băltescu C.A., Neacșu N.A., Madar A., Boșcor D., Zamfirache A., Sustainable Development Practices of Restaurants in Romania and Changes during the COVID-19 Pandemic. Sustainability. 2022. No. 14, URL: https://doi.org/10.3390/su14073798.
dc.relation.references5. Islam J.Ul, Nazir O., Rahman Z. Sustainably engaging employees in food wastage reduction: A conscious capitalism perspective. Journal of Cleaner Production. 2023. URL: https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091.
dc.relation.references6. Lu M.-Y., Ko W.-H. Sustainable Preparation Behavior for Kitchen Staff in Order to Limit Food Waste. Foods. 2023. URL: https://doi.org/10.3390/foods12163028.
dc.relation.referencesen1. Babko N.M., Koliesnikova A.S. Osoblyvosti vprovadzhennia staloho menedzhmentu u hotelno-restorannii industrii. Materialy II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Stratehichni priorytety rozvytku sotsialno-ekonomichnykh system u konteksti suchasnoho naukovoho vymiru". 2023. P. 193 – 197. URL: https://fim.mdpu.org.ua/wp-content/uploads/2023/11/Konferentsiya_zbirnyk.pdf#page=193.
dc.relation.referencesen2. Boikivska H., Ovcharuk O., Tkachenko D. Upravlinnia personalom pidpryiemstv z urakhuvanniam pryntsypiv staloho rozvytku. Scientific journal "Modeling the development of the economic systems". 2024. P. 106 – 110. RL: https://mdes.khmnu.edu.ua/index.php/mdes/article/view/296/268.
dc.relation.referencesen3. Hrabyna A.Yu., Kopishynska K.O. Zahalni ta spetsyfichni pidkhody do upravlinnia transformatsiieiu pidpryiemstv dlia zabezpechennia staloho rozvytku. Materialy V Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Biznes, innovatsii, menedzhment: problemy ta perspektyvy". 2024. P. 52–53. URL: https://confmanagement-proc.kpi.ua/article/view/303609.
dc.relation.referencesen4. Băltescu C.A., Neacșu N.A., Madar A., Boșcor D., Zamfirache A., Sustainable Development Practices of Restaurants in Romania and Changes during the COVID-19 Pandemic. Sustainability. 2022. No. 14, URL: https://doi.org/10.3390/su14073798.
dc.relation.referencesen5. Islam J.Ul, Nazir O., Rahman Z. Sustainably engaging employees in food wastage reduction: A conscious capitalism perspective. Journal of Cleaner Production. 2023. URL: https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.136091.
dc.relation.referencesen6. Lu M.-Y., Ko W.-H. Sustainable Preparation Behavior for Kitchen Staff in Order to Limit Food Waste. Foods. 2023. URL: https://doi.org/10.3390/foods12163028.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
dc.citation.spage119
dc.citation.epage120
dc.citation.conferenceⅫ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
dc.identifier.citation2015Янч О. В., Мельник Л. М. Роль персоналу у впровадженні стратегії сталого розвитку в ресторанному бізнесі // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 119–120.
dc.identifier.citationenAPAYanch, O., & Melnyk, L. (2024). Rol personalu u vprovadzhenni stratehii staloho rozvytku v restorannomu biznesi [The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 119-120. TNTU. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOYanch O., Melnyk L. (2024) Rol personalu u vprovadzhenni stratehii staloho rozvytku v restorannomu biznesi [The role of staff in implementing a sustainable development strategy in the restaurant business]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 119-120 [in Ukrainian].
Aparece nas colecções:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.