このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46593

Назва: Сьогочасні вектори розвитку індустрії гостинності
Інші назви: Curent vectors of the development of the hospitality industry
Автори: Паска, М. З.
Романів, З. Т.
Paska, M.
Romaniv, Z.
Приналежність: Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Lviv State University of Physical Culture named after Ivan Boberskyj
Бібліографічний опис: Паска М. З. Сьогочасні вектори розвитку індустрії гостинності / Паска М. З., Романів З. Т. // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 11 жовтня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 84.
Бібліографічне посилання: Паска М. З., Романів З. Т. Сьогочасні вектори розвитку індустрії гостинності // Матеріали Ⅻ Всеукр. наук.-практ. конф. пам’яті проф. ТНТУ ім. І. Пулюя, акад. НАН М. Г. Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, Тернопіль, 11 жовтня 2024 року. 2024. С. 84.
Bibliographic citation (APA): Paska, M., & Romaniv, Z. (2024). Sohochasni vektory rozvytku industrii hostynnosti [Curent vectors of the development of the hospitality industry]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 11 October 2024, Ternopil, 84. TNTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Paska M., Romaniv Z. (2024) Sohochasni vektory rozvytku industrii hostynnosti [Curent vectors of the development of the hospitality industry]. Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“ (Tern., 11 October 2024), pp. 84 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“, 2024
Materials of the Ⅻ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine: „Business Process Management of Enterprises in the Context of Industry 4.0“, 2024
Конференція/захід: Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅻ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“
Дата публікації: 11-жов-2024
Дата внесення: 11-гру-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11 жовтня 2024 року
11 October 2024
УДК: 338.483.13
392.72
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 84
Початкова сторінка: 84
Кінцева сторінка: 84
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46593
ISBN: 978-617-7875-84-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://doi.org/10.32782/dees.11-27
Перелік літератури: 1. Паска М., Графська О., Запісоцький А. (2024). Управління якістю в індустрії гостинності: концептуальні підходи в умовах цифрової трансформаціЇ. Цифрова економіка та економічна безпека, (2 (11), 172-176. https://doi.org/10.32782/dees.11-27
2. Paska M., Korkuna O., Kulyk O. Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic. Trends in the development of international tourism in the current context of globalization : Collective scientific monograph. Opole, 2020. P. 152–158.
References: 1. Paska M., Hrafska O., Zapisotskyi A. (2024). Upravlinnia yakistiu v industrii hostynnosti: kontseptualni pidkhody v umovakh tsyfrovoi transformatsiI. Tsyfrova ekonomika ta ekonomichna bezpeka, (2 (11), 172-176. https://doi.org/10.32782/dees.11-27
2. Paska M., Korkuna O., Kulyk O. Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic. Trends in the development of international tourism in the current context of globalization : Collective scientific monograph. Opole, 2020. P. 152–158.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅻ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Управління бізнес-процесами підприємств у контексті індустрії 4.0“



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.