Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46413
Tytuł: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Authors: Лялик, Анастасія Тарасівна
Кравченюк, Христина Юрівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / А.Т. Лялик, Х.Ю. Кравченюк. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 39 с.
Data wydania: 21-paź-2024
Date of entry: 21-paź-2024
Wydawca: ТНТУ
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Słowa kluczowe: інноваційні технології
харчові продукції
харчові добавки
контроль якості
Strony: 39
Abstract: Розвиток харчової промисловості України пов'язаний з підготовкою висококваліфікованих фахівців, які повинні мати глибокі теоретичні знання, та професійні навички, здатні керувати складними процесами на підприємствах харчової промисловості, удосконалювати і розробляти прогресивні, інноваційні технології виробництва харчових продуктів. Методичні вказівки розроблені у відповідності до освітньо-професійної програми «Харчові технології» для підготовки здобувачів освітнього ступеню «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» забезпечить майбутніх фахівців необхідними знаннями організації і ведення технологічного процесу на підприємствах харчового та ресторанного господарств. Ознайомить їх із закономірностями і процесами, які є в технології інноваційних технологіях виробництва, мотивує знаннями необхідності використання комплексного підходу до удосконалення технології та набуття практичних навиків.
Content: ВСТУП ...4 Лабораторна робота №1 Особливості виробництва харчових продуктів з використанням нової сировини...5 Лабораторна робота №2 Дослідження харчових продуктів функціонального призначення ...11 Лабораторна робота №3 Використання харчових добавок при виготовленні харчових продуктів ...18 Лабораторна робота №4 Дослідження інноваційних технологій у приготуванні і оформленні харчової продукції ...24 Лабораторна робота №5 Сучасний контроль якості виробництва продукції...27 Лабораторна робота №6 Дослідження інноваційних технологій у виробництві харчової продукції ...30 Лабораторна робота №7 Дослідження інновацій виробництва харчової продукції у сфері ресторанного господарства ...31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ...37
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46413
Właściciel praw autorskich: © А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк, 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. ДСТУ ISO 6564:2005. Дослідження сенсорне. Методологія. Методи створювання спектра флейвору. Чинний від 2006-10-01. Вид. офіц. Київ, 2006.
2. Використання нових харчових добавок з рослинної сировини у харчовій промисловості URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Image_file_name=PDF/Vlca_2015_15_16.pdf (дата звернення 23.06.2024)
3.Впровадження нових технологій приготування їжі у навчальний процес підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи URL:https://www.kspu.edu/ (дата звернення 7.07.2024)
4. Івашків Л.Я. Інноваційні технології харчової продукції : навч. посіб. - практикум / Л.Я. Івашків, Н.Р.-Й. Джурик. – Львів: Ліга Прес, 2017. 172 с.
5. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернетконф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. https://donnuet.edu.ua/wp-content/uploads/2021/06/idoharif_2021_donnuet.pdf
6. Кравченко М. Ф. Інноваційні технології харчових виробництв: монографія / ред. В. А. Піддубний. Київ: Кондор-Видавництво, 2017. 374 с.
7. Лебединець В. Т., Мороз М. М. Особливості використання нових видів рослинної сировини у виробництві печива з підвищеною харчовою цінністю. Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б..  Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 2021. С.192
8. Лялик А. Т. Біотехнологічні аспекти виготовлення сирів з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот : дис. … канд. техн. наук : 03.00.20. Київ, 2021. 180 с.
9. Мигдальне борошно та його властивості URL: https://www.ecoeda.in.ua/migdalne-boroshno-ta-jogo-vlastivosti/ (дата звернення 7.06.2024)
10. Особливості мигдального борошна URL: https://u.farmafans.ru/gorod/4962- osoblivosti-migdal%D1%8Cnoi-muki.html (дата звернення 7.06.2024)
11. Сімахіна Г.О. Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування: навч. посіб. / Г.О. Сімахіна, А.І. Українець. – К.: НУХТ, 2010. 294 с.
12. Стеценко Н. O. Виробництво функціональних харчових продуктів - сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості. URL: http://dspace.nuft.edu.ua/bitstream/123456789/31094/1/STIGraz.pdf (дата звернення 10.06.2024)
13. Стеценко Н. О. Функціональні харчові продукти у забезпеченні здоров'я людини. Die Relevanz und die Neuheit der modernen wissenschaftlichen Studien : der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ЛОГО» zu den Materialien der internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz, Wien, 23 August, 2019. Wien : NGO «Europäische Wissenschaftsplattform». 2019. B. 3. S. 56-59.
14. Харчові добавки. Вітаміни. : дайджест. Вип. 45 [Електронний ресурс] / Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка ; підгот. О. В. Олабоді. – Київ, 2018. – 21 с. – URL: https://library.nuft.edu.ua/inform/food.pdf
15. Харчові добавки: тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів: ЧНТУ, 2019. – 177 с. URL: http://ir.stu.cn.ua/bitstream/handle/
16. Харчові добавки у продуктах харчування URL: https://sushka.com.ua/harchovi-dobavki-u-produktah/#:~:text. (дата звернення 23.06.2024)
17. FAO. Trade in Medicinal Plants [Electronic resource] / Food and Agriculture Organization of the United Nations. – Available at: ftp:// ftp.fao.org/docrep/fao/008/af285e/ af285e00.pdf. – Last access – 2014. – Title from screen.
18. Samohvalova O., Grevtseva N., Brykova T., Grigorenko A. The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 3/11 (81). С. 61–66.
19. Schorah C. J. Micronutrients, vitamins and cancer risk // Vit. Horm. – 1999. – V. 57. – P. 1-23.
20. URL: https://er.chdtu.edu.ua/bitstream/ChSTU/3218/1/%d0%bc%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84i%d1%8f_%d0%a7%d0%b5%d0%bf%d1%83%d1%80%d0%b4%d0%b0%202021%20145-150%20%d0%91%d0%b8%d1%88%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%86%d1%8c.pdf (дата звернення 7.07.2024)
Typ zawartości: Methodical recommendations
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Admin Tools