Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46350
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Паперняк, Роман Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-13T08:59:39Z | - |
dc.date.available | 2024-09-13T08:59:39Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.date.submitted | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шинкарик М. М. Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом / М. М. Шинкарик, О.І. Кравець, Паперняк Р.В.// Зб. тез доп. ХIV Міжнародної науково-практичної конференції Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 23-24 травня 2024 р. м. Чернігів, 2024. С. 310-312. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46350 | - |
dc.description | Проаналізовано стан виробництва сиру кисломолочного | uk_UA |
dc.description.abstract | Сироватка, утворена при виробництві основного продукту, створює значне екологічне навантаження на довкілля, але є цінною сировиною оскільки містить значну кількість лактози і білку , який знаходиться у вигляді дисперсної фази казеїну (сирний пил) і альбуміну. В той же час сироватку можна повністю переробляти за відомими технологіями, які використовуються при виробництві твердих сирів і економічно обґрунтовані при великих об’ємах виробництва. | uk_UA |
dc.format.extent | 310-312 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет «Чернігівська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | сироватка | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | відходи | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | екологія | uk_UA |
dc.title | Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Шинкарик М.М. 2024 | uk_UA |
dc.rights.holder | © Кравець О.І. 2024 | uk_UA |
dc.rights.holder | © Паперняк Р.В 2024 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Чернігів | uk_UA |
dc.subject.udc | 637.3 | uk_UA |
dc.relation.references | Технологія сиру: підручник / Сухенко Ю. Г., Поліщук Г. Є., Раманаускас Р. Й., Шингарева Т. І.; під заг. ред. Ю.Г. Сухенка.- 2-ге вид, переоб. і допов. – К. : Фірма «ІНКОС», 2018. – 412 с | uk_UA |
dc.relation.references | Сучасні технології молочних продуктів: підручник/ О.А. Савченко, О.В. Грек, О.О. Красуля. – К.; ЦП «Компринт», 2017.– 218 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Інноваційні технологічні аспекти перероблення молока на білкові концентрати та сироваткові напої / Савченко О.А., Грек О.В., Пшенична Т.В. – Монографія – К.: ЦП “Компринт”, 2020. – 183 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Zhao, Z. Serum composition of milk subjected to re-equilibration by dialysis at different temperatures, after pH adjustments / Z. Zhao, M. Corredig // Journal of Dairy Science. – 2016. – Volume 99, Issue 4. – P. 2588-2593 | uk_UA |
dc.relation.references | Змієвський Ю.Г. Удосконалення процесу електродіалізу молочної сироватки / Ю.Г. Змієвський, В.Г. Мирончук, Д.Д. Кучерук // Наукові праці Одеської нац. акад. харчових технологій. – 2008. – Вип. 32. – С.238-241. | uk_UA |
dc.relation.references | Українець А.І. Процес нанофільтрації молочної сироватки / А.І. Українець, В.Г. Мирончук, Ю.Г. Змієвський // Обладнання та технології харчових виробництв: зб. наук. праць. – Донецьк, – 2007. – Вип. 17. – Т.1. – С. 138-142 | uk_UA |
dc.relation.references | Шинкарик, М. М., & Кравець, О. І. (2024). Основи теплотехніки. навч. посібник. – Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. 132 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Kravets, O., Shynkaryk, M., & Kravets, V. (2024). Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises. Вісник Тернопільського національного технічного університету, 114(2), 111-118. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Aparece nas colecções: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
Шинкарик_Кравець.pdf | Тези науково-практичної конференції | 442,46 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.
Ferramentas administrativas