Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46061
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorДмитрів, Анастасія Андріївна-
dc.contributor.authorDmytriv, Anastasiia-
dc.date.accessioned2024-07-11T10:24:31Z-
dc.date.available2024-07-11T10:24:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationДмитрів А. А. Проєкт технічного переоснащення пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для розширення асортименту хлібних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46061-
dc.description.abstract«Проєкт технічного переоснащення пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для розширення асортименту хлібних виробів» це тема, яку представлено у кваліфікаційній роботі здобувача. Дана робота загальним обсягом 58 сторінок, містить – 54 формули, 19 таблиць. Перелік використаних посилань – 19 позицій. Відповідно до поставленого завдання визначено виробництва таких виробів, як арнаут «Український», хліб «Айдарський». Даний асортимент виготовляють з борошна пшеничного І і ІІ сорту. У першому розділі «Техніко-економічне обґрунтування проекту» подано основну характеристику підприємства, також описано закритий цикл виробництва, і відповідно, характеристика сировинної зони. Представлено доцільність вибору даної продукції, передбаченої завданням. В другому розділі бакалаврської кваліфікаційної роботи, яка називається «Технологічна частина», наведено обґрунтування заходів з технічного переоснащення, опис нових технологічних схем виробництва, характеристику сировини відповідно до ДСТУ, технологічні розрахунки. Особливою увагою є вибір та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, технологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання, технологічного обладнання для компонування ліній підприємства. Також у даному розділі у вигляді таблиць наведені мікробіологічний, технохімічний контроль виробництва запропонованого асортименту. Третій розділ містить обґрунтування заходів з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності. Окрім того, кваліфікаційна робота складається з 5-ти листів креслення на яких наведено: апаратурно-технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечний переріз цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstract"Project for the technical modernization of the bakery at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, aimed at expanding the assortment of bread products" is the topic presented in the applicant's qualification work. This work has a total volume of 58 pages, contains 54 formulas, 19 tables. The list of used links - 19 items. In accordance with the task, the production of such products as "Ukrainian" arnaut and "Aidar" bread was determined. This assortment is made from wheat flour of the 1st and 2nd grades. The first section "Technical and economic justification of the project" presents the main characteristics of the enterprise, also describes the closed production cycle, and accordingly, the characteristics of the raw material zone. The expediency of choosing this product provided by the task is presented. In the second section of the bachelor's qualification thesis, which is called the "Technological part", the rationale for technical re-equipment measures, a description of new technological schemes of production, the characteristics of raw materials in accordance with DSTU, and technological calculations are given. Particular attention is paid to the selection and determination of the productivity of furnaces, which characterizes the capacity of lines, phase and production formulations, product output, technological parameters, consumption of raw materials and areas for their storage, technological equipment for the layout of enterprise lines. Also, in this section, the microbiological and technochemical control of the production of the proposed assortment are given in the form of tables. The third section contains the justification of measures on the basics of labor protection and life safety. In addition, the qualification work consists of 5 sheets of drawings on which the following are given: equipment and technological schemes for the production of products, a plan of the shop, a longitudinal section and a cross-section of the shop in the axes.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 10 2.1 Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху 10 2.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 10 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 12 2.4 Технологічні розрахунки 14 2.4.1. Вихідні дані 14 2.4.2. Розрахунок продуктивності печей 16 2.4.3. Розрахунок пофазних рецептур 18 2.4.4. Розрахунок виходу виробів 24 2.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 31 2.4.6. Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 37 2.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання 40 2.5 Технохімічний контроль виробництва 45 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 50 ВИСНОВКИ 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 57uk_UA
dc.format.extent58-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectхліб «Айдарський»uk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.subject"Aidar" breaduk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення пекарні ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області для розширення асортименту хлібних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical modernization of the bakery at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region, aimed at expanding the assortment of bread productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Дмитрів А. А., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references4. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references11. URL: https://ohoronapraci.kiev.ua/uk_UA
dc.relation.references12. URL: https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12uk_UA
dc.relation.references13. URL: https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.htmluk_UA
dc.relation.references14. URL: https://www.twirpx.com/file/1202067/uk_UA
dc.relation.references15. URL: https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyiuk_UA
dc.relation.references16. URL: https://vseosvita.ua/lesson/vymohy-bezpeky-do-tekhnolohichnykh-protsesiv-i-obladnannia-376598.html17.uk_UA
dc.relation.references17. URL: https://agroprodservice.com.ua/uk_UA
dc.relation.references18. URL: https://tmk.company/uk_UA
dc.relation.references19. URL: https://studiomeat.com.ua/uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитрів_Авторська довідка.pdf291,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Дмитрів_Оригінал.pdf690,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора